Ekim 28, 2009

Türk Milliyetçisi Daum


Her fırsatta yarı-Türk'üm der, 1 kelime Türkçe etmişliğini hatırlamam. Herkes de pek mutlu olur. Aman Alman yarı-Türk'üm dedi. Demez Alman öyle birşey. Düşünmez bile, ama iyi kullanır. Yine aynı numara. Bayrak önünde poz. Bayram öncesi bende sizdenim gazı. Yersen.
Alex de yarı Osmanlı zaten, kavuğu da giydi. Mis.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Daha ne kadar boyle devam ediceksin bilmiyorum.. Kac gunden beri Fenerbahce ye karsi olan ezikligin hat safaya cikmis durumda.. Yok Fenerbahce mactan sonra niye sevinmis.. Yok Daum hakkinda bugun yazdiklarin.. Bosver ustune bir su ic.. 10 sene oldu. artik alis buna... cunku bir 10 sene daha boyle gececek..

ubs17 dedi ki...

Her yerde türk basınını kötüler. Yabancı hayranlığı vardır.

Tam Türk Vallahi.

sekerse tehlike dedi ki...

Daum yarı Türk tam Türk derken aklıma Fenerbahçe tribünlerinin derbideki koreografisi geldi.NO WAY OUT yazmışlardı ve acaba neden Türkçe birşeyler yazmamışlar diye düşünüyorken, ekrana göre sağ korner bayrağının orda da İngilizce bir pankart olduğunu gördüm , şu anda aklıma gelmiyor ne yazdığı.
Daha önce de "lord of istanbul" diye bir pankart yaptırmışlardı.

Metonet dedi ki...

@sekerse tehlike
rakip avrupa'dan belki ondan ingilizce yazıyorlardır. Rising sun of the europe:)). Ama amaç lig şampiyonluğu.
@adsız
34te 1, ezilmeye gerek yok. Feneri yenince kutlama da yapmayız biz ekstradan. Daum'u da düşün, şampiyonluk kaçar da Daum yine Almanya yolunu tutarsa da bekleriz düşüncelerini. Bkz. 2005/06 Sezonu, bkz. Beşiktaş'tan kokain kaçışı.

Adsız dedi ki...

Daum, bence samimi bir adam hem bu tavırları yeni değil. Ben Türk tarihini özellikle Atatürk'ü okuduğunu bizzat biliyorum.
Ayrıca çok iyi Türkçe konuşur tercumanından bile iyidir. :)

Related Posts with Thumbnails