Ekim 26, 2009

Alışmış kudurmuştan beterdir.


Evde maça otururken de arkadaş, aile ve eş dosta 3-4 olur dedik, yedik de problem ama kafama takılan 10.hafta da şampiyonluk kutlaması. 4-0'lık maç unutulmasın. 30.hafta da yapmak bile riskliyken 10.hafta bunun için çok erken. Elbet yöneticilerin taraftarın güvenini yakalamışken tekrar havaya sokmak için yaptıkları birşeydir ama yine de rakip Galatasaray. Lig maçı. Kupa kazanılacaksa bile 24 hafta var. Bu kadar abartmak taraftarı yanıltır sadece bana göre. Herkes maç 2-1 ve Galatasaray Fener'in yarı sahasındaki iken taraftarın yaşadığı stresi gördü. Fener'de ahım-şahım top oynamadı bana göre. Ama Galatasaray'da hayrettir ki önceki maçlardaki gibi oyundan kopmadı hemen. İyi bir gösterge bir kaç sene sonra yenebiliriz Kadıköy'de bu güvenle:))
Keita'nın yalandan kendini atması ve saçma 4.hakem hareketi ve Gökhan Gönül'ün performansı unutulmazdı. Bir de Rijkaard'a atmosferi anlatmamışlar tam olarak herhalde ki maçın başında garip garip tribünlere bakıyordu.
Ayrıca Aydın'da dün itibariyle futbolcu olma ihtimalinin olmadığını gösterdi herkese. Kiraya verilmesi hatta satılması şart oldu. Bir gol 5 sene idare etti, 4 asist 1 sene bile idare etmesin lütfen.
Bir de maçtan önce Liverpool Man UTD maçını izlememek gerek, Gs ya da Fb taraftarı dışında kimseye zevk vermemiştir bu maç. Biz taraftarlıktan alıyoruz biraz zevk ama dünyanın en önemli derbilerinden olma sebebi futbol olsa artık hiç de fena olmaz.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails