Ekim 14, 2009

Hakkınız Yok.


Arda €15m
Semih €7m
Hırvatistan maçı. Dakika 120+2. Paha Biçilemez.

2002'de Senegal-Brezilya maçlarında sokakta bir insan bile yoktu. 2008'de Hırvatistan maçındaki golle gece aydınlanmıştı bir anda Türkiye'de. Çek maçında herkes 3. golün geleceğini biliyordu sanki. Atv'de de, Lig Tv'de de aynı anda gol gelebilir dedi spikerler bile. UEFA Kupası'nın zevki de inanılmazdı ama Milli Maç ayrı oluyor. Herkes tek yürek, anneler, nineler ellerinde tesbihlerle dua ediyorlar. Gollerde tanımadığınız insanların üstüne atlıyorsunuz. Açılım maçılıma dönüyor bütün ülkede. Yurtdışında yaşayanlar göğsünü gere gere dolaşıyor ertesi gün.


Messi Arda, İspanya Gol Kralı 2. Nihat, Premier League oyuncusu Tuncay, €8m'luk Servet iseniz bu zevki bizden almaya hakkınız yok. Hoca falan hikaye. Hırvatistan maçında son dakika taktik mi verdi Terim.
1,5 senede halimiz. Cillop gibi grupta son maç. Ermenistan'la formalite maçı. Şu maçı zerre kadar izlemek istemiyorum. Ermenistan Cumhurbaşkanı gelsin izlesin.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok guzel ozetlemissin ozellikle son 1.5 dakikada taktik mi verdi terim sözü çok yerinde..

sekerse tehlike dedi ki...

Valla milli takımı sevmek istiyorum ama malesef sevmeme engel oluyorlar.Bu nedenle çoğu zaman izlemiyorum bile.Eski günlerdeki gibi milli takımın grup maçlarının heyecanı da sokaklarda hissedilmiyor artık bence.Finallere de işte arada bir gidersek milli takım bir anlam ifade eder herkese artık sanırım.

Related Posts with Thumbnails