Temmuz 28, 2009

Galatasaray 2009-2010 Formaları

Bence mor forma da sorun yok. Zaten rengin bizle alakası yok, geçen sene turuncunun sevilmesinin gazıyla farklı renk yapılacağı zaten söyleniyordu. Lacivert ya da yeşil yapamadığına göre mor denemişler. Eğer beğenilmezse seneye hiçbirşey denemezler korkudan. Ancak benim kafam diğer formalara takıldı. Parçalı forma bir garip olmuş, beyaz olanda kırmızı neredeyse hiç yok. 3 formanın renkleri toplansa en az kırmızı daha sonra sarı geliyor. Beyaz en ağırlıklı renk olmuş. Komple kırmızı ya da sarı bir forma daha iyi olurdu gibime geliyor.


Bir de reklam muhteşem. Logo yok, birşey yok. Düz yazı. Avea'ya gıcıktım, beterin beteri varmış. Ne olurdu vodafone ya da bir banka reklam verse. En azından klübe yakışan uluslarası bir marka olurdu göğüste. Gerçi Avrupa'da da güzel reklam kalmadı. Opel'i, JVC'si, Vodafone'u bıraktı bu işleri.Türk Telekom neden yakışmıyor demeyin siyasi sebepler canımı sıkan.

3 yorum:

Tuner dedi ki...

o değil de ilk giden mor formalı 3 puanda ortak başlık hazır.
"Morardılar..."

sekerse tehlike dedi ki...

Şöyle birşey de olabilir .Olur ya hani Fener'i yenerlerse ; "Patlıcanı gördün mü?" gibisinden :P ( ok çok zorlama oldu kabül:)))

ali dedi ki...

milka sponsor olsaydi keske..

Related Posts with Thumbnails