Temmuz 30, 2009

Rüya gibi oldu...


Resimde de görülmüş olduğu üzere kaleci hariç herkes son dönemde milli takım oyuncuları. Leo Franco da 2006'ya Arjantin milli takımındaydı. Gidecek diye tahmin ettiğim Nonda'da milli takımda oynuyor. Serkan Çalık Almanya U21'de, Semih Kaya, Yaser Yıldız, Serkan Kurtuluş, Uğur Uçar, Alpaslan Erdem de çeşitli dönemlerde genç milli takımlarda oynamış. Aykut Erçetin ve Volkan Yaman'ın da kısa da olsa bir milli takım geçmişleri var. Hiç oynamamış olanlarsa Mustafa Sarp ve Orkun Uşak. Hoca ve yardımcısı Hollanda milli takımının efsanelerinden bu arada.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

En güzel rüyalarını kabusa dönüştürecek bir sabri var orada

A . A dedi ki...

milli olmalaraı neyi değiştirir?

türk milli takımın en sorunlu bölgesi olan defans hattının galatasaray'da olması ne kazandırır?

hakan balta servet gökhan zan ve sabri'den oluşacak bir defans hattının önünde ayhan ve mehmet topal gibi defansif iki oyuncuyu koymalısın öncelikle, yani kewell yedek olucak bu haliyle.

dediğim gibi elano oldukça önemli bir transfer ama bu kadar kötü bir defansa sahipken elano transferini yanlış buluyorum.

tüm bu yazdıklarım defansa takvişye yapılmayacağı gözetileek yazılmıştır.

Metonet dedi ki...

sadece defans değil forvete gerekir. Baros'un da yedeği yok. Nonda gitmese bile bir sakatlıkta zorlanırız. Aslarla, yedekler arası uçurum var.

Milli takımda olmaları da hem iyi olduklarını gösterir, hem de tecrübeli.Bence tabi.

mcD dedi ki...

sabri çok sırıtıyor ya :)

Unknown dedi ki...

bu, fifa 99 zamanı yaptığım "1 - 4 - 5" sistemine benzemiş. bloga denk geldim, seni tanımam etmem ama futbol blogu tutan birisi tuttuğuna göre, futbolla ilgilisin. ilgilisin de, tek ön libero, 5 forvet muhabbeti, dediğim gibi, bilgisizlikten geliyo.

bunu niye yazdım? futbolla ilgilenmek ile futbolu bilmek apayrı şeyler. haşmet babaoğlu, hayri hiçler, samet aybaba örnekleri gibi.

sakın şimdi kisme çıkıp da "abi adam kendisi kadro kurmuş, onun fikri bu yönde" demesin, döverim valla.

UzunPaslar dedi ki...

Orta sahada Elano ile Arda'nın birlikte oynayabileceğini düşünmüyorum. Arda, forvete çekilir; Kewell da yedek kalır gibi geliyor bana.

Onun dışında çok iyi bir kadrosu oldu Galatasaray'ın söylediğin gibi. Zaten geçen sene de kötü bir takıma sahip değildi Galatasaray.

Tüm bunlara rağmen defansa bir transfer şart gibi gözüküyor.

Related Posts with Thumbnails