Mart 10, 2009

Diyarbakırspor'da Yine Kriz


Evet yine diyerek başlık attım çünkü ilk kriz devre arasından hemen önce patlamıştı. Sene başından beri alacaklarını alamayan oyuncular devre arası kampında antremana çıkmamış, ardından kampı terketmişlerdi. Burada bahsettiğim gibi vali, vekil ve bakan elele vermiş, 1.250.000 TL kaynak yaratılmıştı. Bu paranın tamamının futbolculara alacaklarının %30'u karşılığı olarak dağıtılacağını söyleyen başkan Abdurrahman Yakut 3 gün içerisinde imza şov yapıp 6 transfer gerçekleştirmişti...


Dün ateş bacayı sardı ve Diyarbakırsporlu futbolcular idmana çıkmadı, bugün de... Şu anda bahsedilen rakam, futbolcuların 20 maçlık ( evet şu an 25. haftadayız) hakedişlerini ve 3 primlerini alamadıkları. Bu federasyon bu takıma, Süper Lig'de oynarken oynattığı yabancı futbolcularına ödemediği paralardan dolayı aldığı 500.000 TL'lık borcu varken transfer izni verdi. Karşıyaka'ya ise 3 sporcusuna (dikkatli bakınız futbolcusu değil sporcusu) borcu olduğu için transfer yasağı koydu.
.
.
Şimdiki fotograf ne? Diyarbakır ligde ikinci ve futbolcuları antremanı boykot ediyor. Karşıyaka üçüncü, futbolcuların 3-4 maçlık hakedişleri var içeride. Bir yandan devre arası "Transfer yapacagıma futbolcuların alacaklarını öderim. Bizi buraya getiren onlar " diyen Reha Kapsal'la gurur duyuyorum. Bir yandan da bu kahpe futbol çarkından nefret ediyorum.
Ne mutlu ki KARŞIYAKALI'yım

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bir kere bazı oyuncularla süren anlaşmalar devam etseydi, diyarbakırspor daha ağır bir krize sürüklenecekti, fakat başkan gayet mantıklı bir şekilde ikili görüşmeler neticesinde bazı oyuncularla ilişkiyi kesmiş ve kadrodaki eksikliği gidermek adına yeni transferler yapmıştır. Futbolcuları ve yöneticileri suçlayamayız, sahip çıkmayanlar utansın. Başkan, gerekli transferleri yapmasaydı bugün sıralamada Karşıyaka'nın üzerinde olmazdık.

Related Posts with Thumbnails