Haziran 30, 2009

Diyarbakırspor'a İnceleme


Taktı bu adam Diyarbakır'a diyecekseniz, evet geçen devre arasından beri taktım diyebilirim. Gırtlağa kadar borcu olan takıma devre arası transfer izni veren TFF bu sayede Diyarbakırspor'un gerekli takviyeleri yapmasına izin vermiş, bunun sonucu olarak Diyarbakırspor ligin ikinci yarısında gösterdiği performansla Süper Lig'e direk çıkmıştı.

Geçen hafta yapılan Genel Kurul'da yönetimi değişen kulübün iki önceki postta yazdığım gibi teknik direktörü belli oldu. Ancak sadece teknik direktörü belli oldu. 2009-2010 sezonu hazırlıklarına tüm lig yavaş yavaş başlarken D.Bakırspor'un henüz elinde futbolcusu yok. Çünkü tüm futbolcular alacaklarını alamadıkları için Federasyon'a başvurdu.

Benim buradan soracağım "Karşıyaka'nın günahı neydi?" olabilir ancak, ama olan oldu geçen geçti. Şimdi geçen sene devre arası siyasi baskıyla kulübe transfer izni veren aynı federasyon sezon öncesi Süper Lig'de oynayabilir onayını verebilecek mi Diyarbakırspor'a göreceğiz...

Bu arada başlığa da deyinelim. Diyarbakır Valiliği böyle bir karar almış. İncelemenin bu hafta içerisinde valiliğin talimatıyla Emniyet Müdürlüğü Mali Şube,Dernekler Masası ve Vergi Müdürlüğü tarafından başlatılacağı ifade edilirken,kulübün son 10 yıldaki bütün hesapları incelenip,kamuoyunda sıkça konuşulan üsülsüz harcamalar ortaya çıkarılmaya çalışılacak.

5 yorum:

Kerem dedi ki...

guzel haber ama fotograf biraz alakasiz mi olmus ne?

sekerse tehlike dedi ki...

hehhe :)) Kardeşim sen hiç canını sıkma, "gerekirse" bu ülkede süper lig şampiyonu da yaparlar Diyarbakırspor 'u :))
Bu arada Diyarbakırspor başkanını ülke kamuoyu bir tanısa , ne malzeme çıkar oradan şaşarsın.Yerel tv.lerden bazen izleyip hayretler içerisinde kalıyorum.Bence Çapa Psikiyatri Kliniğin de uzun bir süre yatması lazım.Tam bir zırdeli.

Tuner dedi ki...

@Juoppo

o kadarını karıştırma içeriğe bak =)

sekerse tehlike dedi ki...

"kliniğin de" yazmışım :))) heheh...Diyarbakır'da kala kala dilbilgisini unuttuk arkadaş :P :))

p.s: Diyarbakırspor'a kombine alacağım , canın sıkılırsa atla gel Beşiktaş maçını izleriz bu sene teyzemin balkonundan :))) (balkona kombinem var) hehe
absolut senden :P

Tuner dedi ki...

rakılı ocakbaşı açmaya geleceğim birgün, oraları fethetmeye yeşil kırmızı aşkımla =)

Related Posts with Thumbnails