Ocak 21, 2009

Karşıyaka 1 - 0 Malatyaspor




Karşıyaka, ilk yarının son 3 maçı, devre arası yaptığı 3 hazırlık maçı ve bugün oynanan Malatyaspor maçı olmak üzere son 7 maçtır gol yemiyor. Ama takımın gol sorunu hala devam ediyor.

Geçen hafta Tribun Dergi Forum'da şöyle yazmışım; "Milli maç ya da devre arası gibi uzun boşluklar formda olan takımların aleyhine çalışır hep. İlk yarının son maçından sonra da Reha Hoca bunu belirtip keşke devre arası gelmeseydi demişti. İyi maçlar oynadı Karşıyaka arada ama gol sıkıntısı hala devam ediyor. Edecek gibi de gözüküyor. Erken gol bulamadığı tüm maçlarda rakip 0-0'a kitlemeye çalıştıkça zorlanacaktır takım. O yüzden maç başında gol bulmak lazım"

Bugün yine aynısı oldu. Karşıyaka 90 dakika baskılı oynadığı, 2 golünün ofsayt sebebiyle verilmediği maçı 87. dakikada Cihan Yılmaz'ın attığı penaltı golüyle 1-0 kazandı ve istediğini aldı.Ancak şu bir gerçek ki çekirge 3. defa sıçradı. İzmir'de oynadığı -sırasıyla Ordu, Rize, Malatya- 3. maçı da 1-0 kazanan KafKaf'ın önümüzdeki 2 hafta rakipleri; Karabük ve Altay. Karabük deplasmanından bir şekilde puan(lar) ile dönülse bile Galatasaray ve Ankaraspor'a kök söktüren formda Altay'ı geçebilmek için bundan fazlası lazım...


Günün diğer skorları ve puan durumu :

  • Manisaspor 3 - 1 Boluspor
  • Sakaryaspor 2 - 4 G.Antep B.B.
  • Kartal 0 - 0 Altay

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Takım ilk yarı çok tutuktu, ikinci yarı baskılı futboluna geri döndü, neredeyse top göstermedi Malatya'ya. Her 3 maçta da, goller son 10 dk.da gelip 1-0 bitse de maçlar, üçünde de KSK'nin ağır baskısını, direkten dönen toplarını da belirtmek lazım. Hiçbiri şansa alınmış galibiyet değildi, sonuna kadar hakedilmiş galibiyetler.

Tuner dedi ki...

@35bucuk

yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum ama bu 3 maçta yaşananlar çoktan takıma "baskılı oynayarak, gol kaçırarak kimseye 3 puan vermiyorlar" mesajını vermeli. öyle ya da böyle izmirdeki son 3 maçı da son 10 dakikada ( 2si penaltı, 1i korner) kazandı bu takım. böyle gitmesi cok zor....

Related Posts with Thumbnails