Aralık 08, 2008

Kara Kedi Ak Kedi


Ankaraspor maçının son dakikalarında sahaya çok sayıda yabancı madde atılması ve çirkin tezahürat yapılması nedeniyle Beşiktaş'ın sahasının 1 maç kapanacağı bildirildi...Beşiktaş'ın Ankaraspor'a 3-1 mağlup olduğu karşılaşmanın son dakikalarında siyah-beyazlı taraftarlar anlamlı bir besteyle protestoda bulundular !..Beşiktaş - Ankaraspor maçının devre arasında koridorların ışıklarının kapanmasıyla silahların patladığı öğrenildi.İnönü Stadı güvenlik amirleri olayın araştırıldığını ifade ederken taraftarların maç bitiminde güvenlik güçlerine "Burnumuzun dibinde silahlar patlıyor" diyerek şikayette bulundukları öğrenildi..

Bunlar son maçın haberleri..İbrahim Üzülmez,bu tribün düzelmez artık..Balığın baştan koktuğu bir sistemde herşey karışık bir hal aldı ve tribünü Beşiktaş'dan önce gören zihniyet geçen sene başından itibaren hem kendisine hem Beşiktaş'a zarar vermeye devam ediyor."Takım niye oynamıyor?" şeklinde bir beste yapılmış..Aferin,peki sen neden böyle şeyler yapıyorsun? Kurtlar Vadisi de yayından kalktı,şimdi eski bölümleri koyarlar,nereden ilham alınacak şimdi? Vur sataniste,vur ateiste,kurban bayramı kutlu olsun ha? Ne farkın kaldı bu söylemle? Nerede senin farklılığın,sıradışılığın? Geçtim onu,sen futbolcunu nasıl yuhalarsın? Hele ki Delgado'nun bu kadar mıydı kredisi gözümüzde?Mustafa'nın gidişatı da filmi gibi mi olcak? Önce herkes izlemeye koşacak ,sonra herkes yuhalayacak.. İşte sahamız kapatılıyor.. İçerde birbirimizi yiyerek bitirdiğimiz ruhumuz bakalım yetecek mi yine? Ne paralı ne sadece Beşiktaşlı..Sadece çok kararlı bir başkan gelmediği sürece düzelemeyiz.. Şampiyon? Oluruz neden olmayalım.. Bu herşeye yetiyorsa zaten Beşiktaşlı olmayalım..

2 yorum:

Tuner dedi ki...

Şampiyon? Oluruz neden olmayalım.. Bu herşeye yetiyorsa zaten Beşiktaşlı olmayalım..

biraz daha böyle devam edersen postlarının tümünü okumayacağım. her postunda son 2 cumle ile cok guzel özetliyorsun yazıyı =))

+1

carlito dedi ki...

Bende son cümleye mıhlandım kaldım, ne de güzel özetlemişsin kardeşim yüreğine sağlık...

Related Posts with Thumbnails