Kasım 14, 2008

Milano mu Bordeaux mu?

İkisi de şarap kenti.İkisi de keyif kenti.Milano'yu daha Akdeniz olmasından tercih ederim ama biraz o akdenizlilikten gürültüsü patırtısı daha fazladır Bordeuax'ya göre.Bahsedeceğimiz kişi ise Milano'ya "Yeni Zidane" diye gidip kendine kadroda yer bulamayınca sezon başı Bordeaux'ya kiralanan Yoann Gourcuff .

Size (aslında herkese) bu bir basamak inme gibi gözükse de Gourcuff'un keyfi Stade Chaban-Delmas'da yerinde.Ancelotti ve zihniyeti orada kaldıkça Milan'a dönmem gibisinden resti bile çekmiş fransız.2012 ye kadar Milan'ın kontratlı futbolcusu olan Yoann bu hafta, tapusuna elinde tutan takımlara rest çeken 3. genç. Bakınız burda diğer ikisinden bahsetmiştik ama Gourcuff'un ki biraz farklı onlardan.

Ronaldinho'nuın da gelmesiyle onun bölgesine olan yığılma gerekli mesajı almasını sağlamış olabilir.Milan ile Bordeaux arasındaki kira kontratında Fransızlar'ın satınalma önceliği karşısında €15m yazıyor L'equipe'e göre.Bordeaux bonservisi bırakır gibi değil ama rakam da Fransız bir kulüp için çok yüksek. Kendisi de artık diyor ki; "Ben Yeni Zidane değilim Yoan Gourcuff'um."Hadi bakalım...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails