Kasım 10, 2008

Aynı Senaryo


Maç başlayana kadar süper stres başladıktan sonra ben bu maçı izlemiştim düşünceleri.Bir farkla. O da genelde ilk 5 dakika iyi oynayan gs gol bulamazdı, bu kez buldu. Bir şey değiştirmedi bu gol. Selçuk'un golü gelince ayaklar yine titremeye başladı. Taraftarlar, yönetim ve oyuncular o kadar alıştı ki artık fenere yenilince hocaya ya da futbolculara suç bulunmuyor. Normal diyoruz geçiyoruz. 12 maça çıkardık Saraçoğlu efsanesini. Kimilerine göre dünyanın 2. kimilerine göre 4. büyük derbisinin sarı-kırmızılısı Real Madrid'in Nou Camp'da 33 maçlık nagalibiyet rekoruna göz dikmiş durumda. Hayırlısı.

Maça gelince. Benfica'daki oyunu oynarsa yener dediğimiz takım Fenerin baskısına dayanamadı Kewell,Arda boşluk bulamayınca kanatlar çalışmadı. Strese girildi ve Lincoln'ün golü ve frikiği dışında pozisyon dahi bulamadı gs. Fenerbahçe 5 pozisyon buldu 4'ünü attı ki Güiza'nın kaçırdığı da gerçek fenerli olmasını bir sonraki maça erteledi.Bu sene gs ya 4 atıyor ya da 4 yiyor zaten.

Sonuçta Gs pek bişey kaybetmedi Fener hem moral kazandı hem de yarıştan kopmadı. Aragones'i göndermediğimize de sevinmiyor değilim. Gs 3 maç üst üste kazanabilirse düzelir ama kazanabilir mi meçhul. Fb 1-2 hafta sonra spor yazarlarının Aragones gitmeli yorumları ile karşı karşıya kalır. Bu durumda Mustafa Denizli alışkanlığına devam edip yönettiği 3.büyüğü de şampiyon yapar gibi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ah Saygi deger yorumcu Metonet ah..
Oncelikle saygi deger baskaninizsan, yorumcularinizdan baslayalim.. "Kadikoyde fark atariz" , "Fenerbahce yi rahat yeneriz"... Demezlermi "Tarihten hic ders almadinizmi?.." Fenerbahce nin olusu bile Gs nin en iyi oldugu donemde bu stadda sizi yenmedimi??..
Turuncu giydip, taninmayacaginizimi sandiniz.. Biraz tarihe bakip rahatca sunu soyleyebiliriz.. Kadikoyde herhangi bir 11 kisiye sari-laci forma giydir, yine sari-kirmizilalari yener.. Bu bir kuraldir.. Kisaca Koyde Esege, kadiKOYde Aslan a binilir..

Related Posts with Thumbnails