Kasım 16, 2008

DoğanTV vs. GSTV & BJKTV


Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı, RTÜK’ün lisans vermemesi yüzünden D-Smart’tan yayın yapan Beşiktaş TV ile Galatasaray TV’nin karardığını açıkladı...

Galatasaray Tv'yi bilmem ama Beşiktaş'ın o armayı taşıyan bir ürüne sahip çıkmamasının net bir neticesidir bu.. Belki çok yakın zamanda yine açılacaktır (Doğanlarla Denizİmamları barışınca).Ama yine kapanacaktır.Kapanmaya mahkumdur.Ya da birçok şey gibi Beşiktaş olmaktan çıkmış ama kutsal armasını taşıyan göstermeliklerden birisi olmaya devam edecektir.Ne zaman Doğanlar hükümetle papaz olur gene kapanır,ne zaman kankalaşır göstermelik yayınlara devam ederiz.Burada bir tek hakkı yenmemesi gereken Erdem Ulus ki sadece onun kişisel çabalarıyla,koşuşturmasıyla yayın yapmaya çalışan Bjk tv bu sahipsizlik içerisinde zaten ne derece büyütebilirdi kendini? Televiyonculuk,dergicilik,yani medya,yüksek maddiyat kadar profesyonel ekip de gerektiren kendine has bir iş alanıdır.Tek kişiye yıkılmış bir çizgi film kanalı bile bir yerde tıkanır.Bjk camiasındaki bu potansiyeli çok iyi bilen birisi olarak adını her duyduğumda içimi sızlatır bu sahipsizlik.Büyük bir camianın sponsor destekleriyle dahi günde 12 saat sağlam yayın yapacak bir televizyon yaratamaması sadece ve sadece işbilmez beceriksiz bir idarenin ya da sahipsizliğin neticesidir.Adam gibi projelendirilmesi gereken bir durum Bjk tv.. tabi varlığı önemliyse..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Dogan grubu ile birlikte yapilmamaliydi su tv isi.. FBTV gibi bagimsiz olmaliydi, emek harcanmaliydi, ugras verilmeliydi, kendi bayragin gibi sahip cikilmaliydi

Arkhe dedi ki...

Tekrar yayına başladılar ama ne fark eder? Yapmış olmak için sadece sidik yarıştırmak için iş yapmamak lazım. Bir işi ya tam yapacaksın ya hiç yapmayacaksın, neticede orada Beşiktaş adı geçiyor.

Bu şekilde yayına devam etse ne olur etmese ne olur..

Adsız dedi ki...

Bjk tv dün lisansını aldı ve yeniden yayına başladı

Tuner dedi ki...

@ arkhe

+1

Adsız dedi ki...

yayın test yayını..yani anladığım kadarıyla kulüplerin prestij kurtarma çabasıyla birkaç solukluk bir hava..bu da sona erecek.. medyaspor'da bjk kulüplerinin bu hikayenin içine nasıl girdiğini detaylı anlatan bir yazı var. bilgilendirici..taviye ederim.

Related Posts with Thumbnails