Kasım 16, 2008

Komik Değil Mi?



Haber geçen hafta başı "büyük"bir gazetenin com'undan yansıdı bize.. "ilk okunasınacılar" kısmında görmemek mümkün değildi.. Haberi komik olarak algılamak için saf olmak gerekiyor. Niyet belli ama üstü örtülü ve "şagga la şagga" seviyesinde bir yaklaşımla sırıtıyor...Haberin alıntısı olarak da internetspor gösterilmiş..Hani bizim değil onların marifeti diye.. Be adamlar bu neyi değiştirir bir?Internetspor zaten sizlerden derleme haber yapan derleme haber ajansı iki.. Sakın ola taraftara şiddet var zart zurt deyip poke atmayın.. Sizin haberciliğinizden çok daha yaratıcıdır taraftarlar.. Adı geçen başsayfa haberi de bu:

Dev derbide güldüren an
Dünkü dev derbi komik görüntülere de sahne oldu. Deivid ile Ümit Karan'ın ikili mücadelesi sonrası yere düşmeleri ekran başındaki futbolseverleri güldürdü. Neden mi?

Bir korner atışı sırasında Deivid ile Ümit Karan'ın ceza sahası içindeki mücadelesinde Ümit Karan yerde kaldı.Karan'ın arkasından beline sarılan Deivid uzun bir süre ellerini Karan'ın üzerinden çekmeyince, ikili birlikte yere kapaklandı.Ne olduysa bundan sonra oldu zaten. Deivid, Karan'ın üzerinden kalkmayınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.Erman Toroğlu derbi sonrası maçı değerlendirirken bu pozisyona takıldı kaldı... Görüntüler ekrana geldiğinde gülmekten kendini alamadı.
(İnternetspor)

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails