Kasım 16, 2008

Cinayet


Bir de bırakmışız işi gücü futbol yazalım, spor yazalım, gözümüze ilişenleri not düşelim diyoruz.Giden, tükenen canlara yazık bu uğurda be...


"BEKO Basketbol Ligi'nde, Bandırma'da bu akşam oynanan Banvitspor- Pınar Karşıyaka maçına giden bir grup Karşıyakalı taraftarın mola verdiği Balıkesir girişindeki bir dinlenme tesisinde çıkan kavgada, pompalı tüfekle vurulan taraftarlardan 21 yaşındaki Özgür Soylu öldü.
Pınar Karşıyaka'nın Banvitspor ile oynadığı basketbol maçı için Bandırmaya gitmek üzere otobüsle yolan çıkan taraftarlar, bugün saat 15.00 sıralarında Balıkesir girişinde, Balıkesir Polis Meslek Yüksekokulu karşısındaki bir dinlenme tesisinde mola verdi.
Mola sırasında taraftarlarla tesis sahibi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine tesis sahibi pompalı tüfekle ateş etti. Açılan ateş sonucu vurulan Pınar Karşıyaka takımının taraftarı, Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencisi Özgür Soylu olay yerinde yaşamını yitirdi.
"


Kavgalar tartışmalar dünyanın heryerinde yaşanır ama bir mekan sahibi birini öldürecek kadar ne yapmış olabilir bir taraftar grubu.Pompalı tüfek bulundurmak rezaletine hiç değinmiyorum da direk birine sıkmak ne demektir?Silahın olduğu her yerde kanlar akmaya canlar solmaya devam eder.Niye silahsızlanamıyoruz ki???

1 yorum:

TatanKağan dedi ki...

Ama bizim Türk basını hala futbol terörü demeye devam ediyor...Adamın tüfeginin sabıkası varmı araştırdınmı bre dürzü !

özgür kardeşim kalbimizdesin..

Related Posts with Thumbnails