Eylül 20, 2008

Paranoyak olman, takip edilmediğin anlamına gelmez


Bugunlerde sanırım Sir Alex Ferguson'un mottosudur bu başlık.Keza kendisinin yaptığı açıklamalarda hem paranoyaklık hem de doğruluk payı var.Terry'nin gecen hafta City maçında gördüğü kırmızı karttan doğan cezanın FA tarafından kaldırılması patlıcan moru burunlu Fergie'yi küplere bindirmiş.
Diyor ki;"Perhaps FIFA needs to alter the laws on the professional foul if they do want to incorporate incidents such as the Terry foul. There is no doubting that it spoilt the football and prevented Manchester City continuing a very promising attack. Having said that, if a new ‘cynical foul’ red card offence was introduced, I am not sure I could cope with the increase in off-the-ball dives, and neither could the referees!"
meali: FIFA eger Terry mevzusu gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorsa profesyonel foul tanımını düzeltmeli.Keza pozisyonun durmasıyla City'nin cillop gibi atağı yarım kaldı ve belki de bir golden oldular.Bu tip bir savunma ve ceza iptali profesyonel foulun patlamasına anlamsız dalmaların artmasına sebep olur ve hakemler dahi bunun önüne geçemez...
Kendi maçından önce olmasa bu hadise aynı açıklamayı yapar mıydı bilinmez ama Sir haksız da sayılmaz...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails