Eylül 28, 2011

Adrian & Paulo Henrique

Sezon başı Paulo Henrique tarafındaydım ama git gide Adrian'ı izlemeye başladım. Henrique'den vazgeçmiş değilim ama Benfica maçındaki sakatlığı etken bu düşüşte sanırım. İkisinin de kalıcı olmaları halinde birer Szymkoviak etkisi yaratmaları olası. 

Burak'ın olmayışı bugünkü maçın skorunu belirledi sonuç olarak. Bu cümle için Türk futbolu adına Şenol Hoca'ya bir selam çakmak gerek. Adrian-Burak-Henrique-Sapara 4'lüsü uyum halinde can yakabilir Avrupa'da, Halil ve Vittek'i can simidi sayabiliriz bu durumda. 

Trabzonspor hala lider olsa da CSKA maçları aşırı önem kazandı. 2 maçtan alınacak en az 3 puan Trabzon'u 2.tura tutundurabilir. Inter'in olası 2 Lille galibiyeti ise herkesi şenlendirir. Pabuç bu kadar ucuz değil ama Trabzonspor'un genlerinde Avrupalılık var geçmişten kalan.

İlker Yasin'in değişmez, "gole kadar rakibi öv, golden sonra maçın başında söylemiştim Sabri hatırlarsan, biz bu takımdan iyiyiz" tavrında herhangi bir ilerleme yok. Maçları anlatımsız izleme opsiyonu verilmeli Türkiye'de, en azından Star'da.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails