Ağustos 23, 2011

Şike Sen Nelere Kadirsin?


Şike yapan takımlar (varsa) cezalandırılmadığı gibi bir de üstüne onları kurtarmak için atılmış süper adım bu play-off. Başkanı, yöneticisi ve hocası içeride olan takımların ulan bu nasıl iş demek yerine, boşver onları paralar gelsin, dekoder satılsın demesi de çok etik gerçekten. Sonuçta yapılan bir hamlenin (şike operasyonu) bu kadar arkasında durulamaz olması ve delikanlılık dediğin şeyin parayla ters orantılı olması üzücü.

Play-off'a gelince : Başkan voleybolcu, yardımcısı basketbolcu olursa, play-off oynatmayı düşünmeleri çok normal ama futbolu yönetenlerin desteklemesi de IQ seviyelerinin yerlerde olduğunu gösteriyor.

'Bu sezon bu sistemi deneyeceğiz ve eksik tarafları varsa gidermeye çalışacağız. Önümüzdeki sene vazgeçebiliriz de.'diyebilen plansız programsız insanların orada ne aradıkları, ne içtikleri muallak.

Valla kupada kura çekmeyi beceremeyen adamları arıyorum. En azından onlar vasfısızdılar ve bir şey biliyormuş gibi de davranmıyorlardı:)

Yine giren çıkan bize tabi. Play-off zamanı muhtemelen yükselecek Digiturk masrafı, maç biletleri, daha gergin maçlar, daha gergin taraftar. Tribünler bu sene çok gergin olacak çookkk. Derbiler de kan akan günlere bile dönülebilir tekrar.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails