Ekim 24, 2010

Deja


Vu'su başka bahara artık, ama en azından seri bozuldu. Son 20 sezondur Fener'e karşı en başarılı hoca olmayı devam ettirdi Hagi. Aykut ise yerli antrenörlerin derbilerde çektiği sıkıntılara takıldı. Sabri-Ayhan-Sarp-Servet ve Hakan Balta'ya rağmen iyi puan. Takımın geri kalanı iyi oynayınca zayıf halkalar ortaya çıkıyor. Zaten o kadar bedduaya fazla dayanamaz Balta-Servet ikilisi. Sabri de nerede şu çekip nerede pas vereceğini öğrenirse kalsın.
Hagi, Rijkaard'ın mirasını iyi değerlendirecek gibi gözüktü ilk maçta. 6 sezon önce kaybettiğimiz 1-0'lık maç sonrası, 1 kez Gerets'le sadece 1 devre iyi oynayabilmiştik bu stadda, ligde.
Sadece Conceiçao ve Hakan Şükür'lü kadrodan beri köprünün altından çok su aktı. Misimovic, Elano ve bugün transfer edilmiş gibi oynayan Pino. Kewell-Baros-Arda dönüşü ve Sarp-Ayhan orta sahası değişimi Galatasaray'ı bu girdaptan çıkarabilir diye düşünüyorum. Takımın tekrar pres yaptığını görmek ayrı güzel. Maçın yıldızları Volkan ve Pino'dur net.
Fener bir ilke imza attı ve yeni transferler Galatasaray'a gol atamadı bu kez. Alex Son dönemin bana göre en güzel, tarafsız birine göre en dengeli Saraçoğlu derbisiydi. Bugün bir Beşiktaş'lının Saraçoğlu'ndan ayrıldığı gibi rahatım yıllar sonra:)
PS: Aykut ile Fenerbahçe hiç bir önemli maçı kazanamadı daha. (YBoys-Paok-TS-BJK-GS). İlerisi için tehlike gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails