Eylül 05, 2010

Yeter Habertürk Yeter

Habertürk'ün saçmalamasına alıştık ama suyunu çıkartıyor bir müddettir, özellikle Galatasaray ile ilgili konularda. Son bomba Misimoviç'in Almanya'da verdiği röportaj. Röportaj Sport1.de'den.
Schalke mevzusu sorulmuş Misimoviç'e. O da 'Bu saatten sonra artık gidemem, gitmeyi de düşünebilirdim ancak olmadı, gitseydim, çok enteresan olabilirdi.' demiş.
Habertürk kanadında doğru çevirinin yanında, bir de 'Aslında Schalke’ye gitmek isterdim ama olmadı. Yapacak bir şey yok.' eklenmiş.
Orjinal röportajda sadece 1 cümle Schalke ile ilgili. İstanbul, Galatasaray ve Bosna ile ilgili sorular ve cevaplar var.
Başlık ayrı bir bomba, eklenen kısım demeç diğer kısımlar röportaj olarak geçiyor. Demeç diye bir durum yok sport1.de'de.
Her gün saçmalayan Habertürk'te, acaba Fatih Altaylı başkan mı olmak istiyor, yoksa birileri istiyor onlara kıyakçılık mı yapıyor çözemedim bu işi. Ya da Habertürk'ün işi gücü kalmadı, reyting mi arıyor?
Bir de herkesin şu atlamasına hastayım. Yorumlarda şov var. Bu röportjaların Lugano ve Lincoln'lü versiyonları da vardı bi dönem. Q7 ve Guti direk dergiye röportaj verince Onlara sallayamadılar demek ki.

1 yorum:

Manusal dedi ki...

Adnan polat yönetimi aleyhinde büyük bir kampanya yapıldığına inanıyorum.
Bilmem sizler ne düşünüyorsunuz...

Related Posts with Thumbnails