Eylül 01, 2010

Van Der Vaart


Bu sayfalarda Van der Vaart, Real'den ayrılacak, alınabilir-gelebilir demiştik ama bugün Tottenham'a sadece €11m'a satıldı. Misimoviç için €7-€8,5 arası bir rakam dolaşıyorsa, ben Van der Vaart'ı alırım arkadaş. 1 gün önce Bayern €25m veriyordu ancak anlaşılamadı, son gün €11m'a düştü dedi Redknapp ancak Real'den yalanlama geldi bu açıklamaya. Hem Bayern hem de €25m ise neden anlaşılamasın, orada Real haklı gibi.
Neyse, bence Rijkaard kontenjanından gelebilirdi ama hayaller bedavaya uçtu gitti. Seneye €25m'a ManU'ya geçer Van der Vaart.
İşin diğer yanına bakarsak, Redknapp olmasa çok daha farklı yerde olacak Tottenham'a yeni bir yıldız daha geldi. Modric, Krancjar, Van der Vaart, Palacios gibi bir orta saha oldu. İlk 4'teki yeri kaptırmayabilirler. Bir de efsane Giovani var, unutmayalım:)

2 yorum:

KoKo B dedi ki...

Düşünülmedi değil. Galatasaray Van der Vaart'a Rijkaard değil Neeskens kozuyla gitti. Çünkü Van der Vaart Neeskens'in altyapıdan öğrencisi.

Ama Van der Vaart Türkiye'ye gelmem dedi. Misi'yi alacağıma Van der Vaart'ı alırım o kdar kolay değil:)

Metonet dedi ki...

elbette o kadar kolay değil hele uefa'dan elendikten sonra. adam cl'ye gidiyor, ingiltere'ye gidiyor.
erken davranılması gerekilirdi, son günde şu şartlarda olacak iş değil. zaten hayal kurmuştum tutmadı.
ancak eğer gittikleri doğruysa ve bu zaman uefa'dan elenmeden önceyse bir şekil ikna edeceksin abi. Paraysa parasını vereceksin, şartlarsa şartları karşılayacaksın.
quaresma'da türkiye'de oynamam dediydi ama bir şekilde getirdiler. Artık Avrupa'da belli başlı 6-7 lige gitmeyecek oyuncu yok. Belki Messi, C.Ronaldo veya lampard-gerrard-rooney'in böyle bir lüksü vardır. diğerlerinin öyle bir lüksü kalmamıştır kesinlikle, 1-2 sene oynar paranı alır gidersin. Rusya'ya millet boşuna gitmiyor.
Kaldı ki bu takımın UEFA Şampiyonu etiketi yokken o dönem şu anki Van der Vaart'tan kat kat yukarıda bir yere koyabileceğimiz Hagi gelmiştir bu takıma. O da İspanya'yı 2 kez denemiş yapamamıştır elbet ama Van der Vaart Ajax'tan sonra ne kadar isteneni verdi.
Hiç istemiyorsa misal, bir kere gel kardeş İstanbul'u gezdirelim, tesisi, müzeyi gez sonra karar ver denebilir. Bunu herkes için söylüyorum tabi sedece van der Vaart için değil.
Başka bi açıdan bakarsak bana da sorsan cl'yi tercih ederim ama UEFA'da oynayan Galatasaray riskine de girerim.
neyse canım dedim ya hayal kurmuştuk tutmadı, şimdi misimovic zamanı. gerçi ön libero almayı unuttuk ama...

Related Posts with Thumbnails