Ağustos 31, 2010

Gece Harekatı.

Misimoviç ve Insua Galatasaray'da. Ön libero-kaleci-stoper yok hala ortada. Geçen sene böyle bir gece Elano haberi ile sarsılmıştık ama transferin bitmesine daha çok vardı o zaman. Şimdi bir daha sarsılıyoruz ama bu kez yoğurdu üflemekte fayda var.
Madem gelebiliyor bu adamlar, Misimoviç'i geçtim, kiralık Insua gelememez miydi 2 hafta önce de, şu UEFA'dan elenmeseydik. Insua'nın gelişi, Balta'ya kapıyı gösterir. Çağdaş 1. yedek moduna geçer muhtemel. Ya da stoper yok Balta'yla idare et, sol beki kurtardık mı dendi, belirsiz.
Bir kaleci, bir Afrikalı ön libero şart hala. Bir de tabi fazla gelmezse Baros'a yedek. Yine Baros tek. Batdal 2 ay yok. Baros'a bir şey olsa yine ağlayacağız.
Misimoviç'in gelişi Barış-Ayhan-Sarp üçlüsünü bozuyor sonunda. Ama sakatlanmama garantisi yok tabi.
Elano geçen sene gibi ön libero benzeri haliyle mi oynayacak yoksa sağ kanatta Pino'nun boşluğunu mu dolduracak? Arda sola mı geçecek? Arda sola geçerse Kewell tribüne mi çıkacak? Bu kadro seneye bizi CL'ye götürür mü?
Şimdiden soru bombardımanı. Rijkaard'a Allah kolaylık versin. Ne yapsa yaranamayacağı bir kadro oldu bu yine.
Yeni stada biraz daha ümitle bakıyorum ama hala Karpaty yarası kalbimizde. O bu sene boyunca cebimizde sarı ya da kırmızı kart olarak bekleyecek.
Albayrak söylentileri de doğruysa, O'nun gelmesini istemeyen diğer yönetici ayrılmışsa ne mutlu bize. Tabi takım ruhunu bir yöneticinin vermesini beklememiz de dip not.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails