Ağustos 13, 2010

Serkan-A.Gücü-F.Bahçe Üçgeni


Ben mi çok fesatım yoksa olayın tarafları mı beni buraya itiyor bilmiyorum. Açıkcası duman çıkmadan da yazmak istemedim...

Haftabaşı Ankaragücü Yönetim Kurulu ani bir kararla Serkan Kırıntılı'nın kontratını feshetti. Burda hazımsızlık başladı bende işte. Aynı Ankaragücü, bundan sadece 10 gün önce Karşıyaka ile Haziran ayında sözleşme imzalyan Özden'in aklını kamp sırasında çelmiş, Özden'in ve menajerinin Karşıyaka'dan aldığı paraları geri ödemiş ve hatta 100 bin TL de bonservis ücreti ödemişti.

İşte aklıma dönüp dolaşıp bu takılıyor. Ortada fol yok yumurta yokken Ankaragücü'nün 32 yaşındaki Özden'e 100 bin TL bonservis ödeyip Serkan Kırıntılı'yı bedelsiz serbest bırakması. Benim nazarımda, eğer biraz bu ligin piyasasını kestirmişsem Serkan -bu mevsimde bile- akşam pazarı 700-800 bin TL'den az paraya alıcı bulmaz. Yeni ihaleden sonra hele lige yeni çıkan takımlar dahi rahat rahat talip olup bu bedeli ödeyebilir...

Artık zaten lekesiz halleri kalmayan Gökçek Hanedanı'nın A.Gücü'nden gönderilen Serkan ile Fenerbahçe'nin adı anılmaya başlayınca ise taşlar yerine oturmaya başlıyor. "Fenerbahçe Serkan'a o bonservisi vermek yerine, Gökçek ailesine 250 bin TL açıktan para ödemiş olabilir mi?" diye sorsanız bana, cevabım net olarak "hayır" olamıyor. Bu teklifin F.Bahçe tarafından geldiğine inanmıyorum kesinlikle ama bir tarafı olmak da yeterince sevimsiz duruyor.

Benim anlamadığım, medya mı aşırı parselli de bu sorular hiç dönmüyor, yoksa ben mi yeterince takip edemiyorum? Geçen sene etik transfer dersi veren F.bahçe ve Kayserispor geçen sene Beşiktaş'ı suçladıkları şekilde bir transfer üzerindeler ve bunu gururla basınla paylaşırken, kimse mi sormuyor "Agalar nasıl olacak bu iş?" diye. Bu kadar mı balık hafızalıyız ki Aziz Yıldırım'ın geçen sene yaptığı transfer şovunu bu sene de Niang için beklemiyoruz. Mesafe uzak diye mi adamlarıyla alıp getirmiyor, Jipiyle şoförlük yapmıyor???

Umarım benim ki sıcakların yoğunluğundan oluşan bir "kolay nem kapma sendromu"dur da bir sene daha lig başlamadan kirlenmeye bir fiil şahit olmuyoruzdur...

edit: Pedro sağolsun Gökhan Emreciksin transferini hatırlattı ve bir Bolulu olarak şahit olduklarını şöyle özetledi : "abi aynı olay gökhan emreciksindede olmuştu. ama o sırada bolusporun transferden pay almaması adına (%40 sonraki transferden pay vericelekti boluya.) adına gökhan emreciksinin sözleşmesi fesh edilmişti. sonra bolu şikayet edincede hemen şükrü saraçoğlunda hazırlık maçı tertip edildi ve 2 adet otobüs ikram edildi. Bolulu olduğumdan biliyorum."


*Yalnız Gökhan transferinde sanırım Gökçekler henüz ele geçirmemişti A.Gücü'nü...

2 yorum:

PedRo dedi ki...

abi aynı olay gökhan emreciksindede olmuştu. ama o sırada bolusporun transferden pay almaması adına (%40 sonraki transferden pay vericelekti boluya.) adına gökhan emreciksinin sözleşmesi fesh edilmişti. sonra bolu şikayet edincede hemen şükrü saraçoğlunda hazırlık maçı tertip edildi ve 2 adet otobüs ikram edildi. Bolulu olduğumdan biliyorum.

Adsız dedi ki...

Gökçek isminin olduğu yerde herzaman şüphe vardır

Related Posts with Thumbnails