Nisan 20, 2010

Sabri Sezonu Kapar.


Manisa maçındaki dekonsantrasyonun sebebi düğünmüş demek ki. Ada'da evlendi bu gece Sabri. Mahmut Özgener ve Haluk Ulusoy aynı karede. Mehmet Ağar-Mustafa Sarıgül de kol kola. Bol dedikodu çıkar bu pozdan.
Tabi unutmadan söyleyelim, sezonun bu döneminde evlenmesi biraz sorumsuzluk olsa gerek. Yıllar önce Tugay'da yaşamıştık aynı olayı. Sezon içi evlendiğinde performansı taban yapmıştı. Sabri'den de farklı bir şey bekleyemeceğiz ki sinyallerini Manisa maçında geri dönmeyerek vermişti. Sonunda Rijkaard dayanamayıp Emre'yi sokmuştu oyuna.

7 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Her şey tamam da, düğün günü idmana mı çıkılır?

Metonet dedi ki...

balayına ne zaman gidecek bir de o var.

M.T dedi ki...

Sabri'den ne hayır gördük ki zaten şimdiye kadar da, sezon sonuna kadar bir işe yaramasın. Zaten yıllardır göz boyamaktan başka bir şey yaptığı yok. Bu kadar yetenekli olup da hala Galatasaray'da kalabilmesi bile başlı başına bir tez konusudur.

M.T dedi ki...

"Yeteneksiz" yazacaktım, "yetenekli" yazmışım yanlışlıkla. Gerçi "Sabri" ve "yetenekli" kelimeleri yanyana durunca zaten sırıtıyor. Düzeltmeme gerek bile yoktu aslında.

Metonet dedi ki...

bende ironi diye düşünmüştüm onu.hehe.yetenekli değil ama bazen geriden iyi geliyor. tarihi hareketi lahm'a almanya maçında attığı çalımdır. bir daha da yapamaz ki yapamadı.

M.T dedi ki...

aynı çalımın kralını da lahm'dan hemen iki dakika sonra yemiştir zaten kendileri...

Metonet dedi ki...

o sıradan gelmiş demek ki hatırlamıyorum. sabrinin çalımı üstüne bir de asisti Semih'e. hayatının en güzel hareketi olabilir muhtemel.

Related Posts with Thumbnails