Mart 26, 2010

Yüklen Başkan.

Alması gereken herkes nasibini aldı bugün Aziz Yıldırım'dan. TFF, Mahmut Özgener, PFDK. Geç kalınmış bi toplantı da olsa belki işe yarayabilir. Diğer klüplerde feyz alıp başlasa şu işe, şu aptal hakemlere, eyyama, marka değeri geyiğine, çifte standarda takılmış federasyona bir değişiklik daha hızlı gerçekleşir.Şov amaçlı da olsa iyi bir hareket olduğunu düşünüyorum. 
Ana tema, Hasan Doğan olmasa zor otururdun o koltuğa idi. Rahmetli olsa fark eder miydi bu seviyesiz futbol ortamında onu da hiç öğrenemeyeceğiz.
Toplantının en anlamı lafı, haftanın 3 günü İstanbul'a gelerek futbol yönetilmez lafıdır Aziz Yıldırım'ın. Ayrıca 3 sene söz verdiniz, bu sene olmazsa bırakacak mısınız sorusuna da, daha 2 sene buradayım rahat olun cevabını yapıştırmıştır.
Eğer doğruysa AZ Alkmaar maçında, Fener taraftarları arasında çıkan yaralamalı kavgaya, Mahmut Özgener' ceza vermedik demiştir. Ancak o maç UEFA maçı olduğundan zaten TFF'nin maç hakkında en ufak bir tasarrufu yoktur. Doğruysa Özgener'i tebrik etmek gerekir. Biraz futbol hukuku okumasında fayda var.
2.Ligde bir kulübün 4 kez başkanlığını yapmış ama Süper Lig'e bile çıkaramamış, yani kısaca diğerlerinden farkı olmamış birinin tüm futbolu yönetmesi zaten saçmadır. Eski basketbolcudan futbol yöneticiliği ayrı bir saçmadır. Basketbol Federasyonu'na almadılar, o zaman futbola takılıyım modelidir.
Ülkedeki futbol hatta spor taraftarlarının %90-%95'ini elinde tutan 3 büyük kulübün bu hale gelmesi de içler acısıdır.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails