Mart 21, 2010

Seçime Büyük Darbe


Es-Es ve Trabzon maçları Adnan Polat'ın en önemli dayanaklarından birine büyük darbe vurdu. 5 kupa sözünden sadece 2ye düştü ama o da riske girdi son 2 deplasmanda. Yapılan transferler de Ali Sami Yen'de iş yapsalarda deplasmanlarda fark yaratamadılar. Hala gol yiyoruz ve atamıyoruz.
Sene başı basketbol krizi, 2 senedir ligde yapılan ciddi harcama ve transferlere rağmen bir türlü başarılı olamamak da Adnan Polat'ı zorluyor olsa gerek. 10 maçı kazanırsak şampiyonuz lafı, yarın Bursa puan kaybetmezse tarihe gömülecek. O zaman 9 maçı kazanıp, Bursa'nın puan kaybetmesi beklenecek.
Üyeler, geleceğe yönelik atılan adımları ne kadar ciddiye alacak o da cumartesi belli olacak. Ancak geçen sene yaşanan sıkıntıların futbolda hala devam ediyor olması ve yeni borçlanmalar yönetimin değişme ihtimalini ortaya çıkarıyor. Şu son 2 deplasman Polat'ın son dayanağını sıkıntıya soktu bence. Seçilemeyeceğini düşünmüyorum ama eski başkan ve oyuncuların Adnan Öztürk etrafında toplanması da ayrı bir handikap olsa gerek.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails