Ocak 24, 2010

Bu Havada Bu Kadar..


Öncelikle bu havada maça gelen taraftara teşekkür etmek gerek. Takımın da oyununu takdir etmek. Bu zeminde kolay değildir bu kadar yüksek pas yüzdesi ile oynamak. Ama bir aydır ligi bekliyoruz açılışı karda kışta yapmak hiç izleme zevki vermedi. Bir de Nonda'nın kaçırdığı penaltı.
Ancak Arda'nın, 2006 Dünya Kupası Çeyrek Finali'nde Brezilya'ya karşı Zidane'ın Henry attırdığı golün aynısını Mustafa Sarp'a attırması rahatlattı. Bu arada 80.dakikada pas sayıları Galatasaray 417, Gaziantepspor 155 şeklindeydi. Antep pek gelemedi, kırmızı kartın etkisi elbette var ancak yine Galatasaray'dan beklemediğim bir performanstı.
Jo'ya gelince, Uğur'a verdiği pasın ardından o ortaya kafa atması ve çalışkanlığı göz doldurdu. Neill'e fazla iş düşmedi ama Leo Franco'ya giden topu korneri çelmesi, alışma evresidir diye düşünüyorum. Son dakikalarda Emre'nin oyuna girmesi, altyapıya yıllar sonra önem verilmeye başlandığının simgesi.
Sonuçta bu havada 3 puan hem de Antep önünde morallerin yüksek kalmasını sağladı. Bu arada Galatasaray son 5 resmi maçından da galip ayrılmış oldu.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails