Ekim 18, 2009

Heyecanlanalım mı?


Galatasaray'ın Fener'in puan kaybına rağmen kazanması hareket getirdi önümüzdeki 1 haftaya. Ama şu 2-2 sonrası panik gelecek hafta ile ilgili tüm ümitlerimi yitirmeme sebep oldu. Son Saraçoğlu maçlarında da yaşanan, golden sonra panik başlarsa çok sakat bir skor olur yine.
Bugün de gördük. 2-2 3-2 arası yaşanan panik az kalsın Serkan'ın kaçan golüyle maçı bitirecekti. Şanslıydık. Her zaman bu kadar pozisyon verip gol yemiyorduk, bugün 3 taneyi gördük kalede. 4-2 gibi bir skoru bile az kalsın koruyamıyorduk. Maç biraz daha uzun olsa 4-4'e giderdi. Ayhan 2.goldeki müthiş topuk hareketi, 3.golde becerilemeyen ofsayt taktiği. Rijkaard'ın işi çok zor, yıllardan beri süregelen saçmalamalar azalsa da hala devam ediyor. Bu işe çözümü ne zamna bulabilecek acaba teknik ekip. Rıdvan'a iyi malzeme çıkar bizim maçtan bugün.
Yenilen 4 sarı kartın 3'ünü incelemek gerek. Arda-Keita-Baros. Arda'ya verilmeyen ilk sarı kart. Galipken stres yapabilmek biz Türk'lere has kesin. Baros ve Keita'de uydu Arda'ya. Kaptanımız, malum.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails