Ağustos 13, 2009

Ümit Karan farkı.


Hakan ve Hasan'ın yakın zamanlarda benzer açıklamaları yapması, seçim yatırımı ve para ile ilgili sözleri aynı şekilde sarfetmeleri boş değil gibi geliyor bana.
Öküz altında buzağı aramak da denilebilir ama sanki Adnan Polat'a karşı bir hareket gibi geldi bana. Taraftarı başka taraflara yönlendirmeye çalışıyorlar sanki. Rijkaard gerçeğini, yapılan transferleri gözardı etmeye çalışıyorlar ama sanki söylediklerini ciddeye alan da olmadı herhalde. Takım güzel oynayama başlayınca transferler iyi isimler olunca pek kaale alınmadılar gibi. Tamam yapılan mutlaka ayıptır jübilesiz,plaketsiz gönderilmeleri ama gitmeyi bilmeyeni de göndereceksin be abi.
Bir de bu Fenerbahçe sempatisi bir hastalık mı Cimbom'dan ayrılanlarda.
Hakan Şükür : "Önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışında Fenerbahçe’yi şanslı görüyorum."
Hasan Şaş : “Aziz Yıldırım, F.Bahçe için büyük bir şanstır. Onun icraatlarını beğeniyor ve destekliyorum.”

Oynatılmadı, kiralandı, en sonunda klüp bul denildi ama en delikanlısı o çıktı. Zamanında takımda istenmemesi sebepsiz değilmiş demek ki.Bu da Ümit Karan'ın açıklamalarından bir kesit.
Ümit Karan : "Galatasaray’a emeğim olduysa ne mutlu bana. Onlar da bana çok emek verdiler. Mutsuz olarak ayrıldım, ama Galatasaraylı Ümit olarak devam ediyorum"

4 yorum:

mcD dedi ki...

http://kralspor.ensonhaber.com/futbol/turkcell-super-lig/37358/elano-neyse-el-saka-da-o.html

doğruysa eğer :)

Keten Borudelen dedi ki...

mcD'ye, Elano neyse El Saka da o açıklamasını yanlış anlamamak lazım. Röpörtajın içeriğine bakınca, ''benim için takım arkadaşlarım fark etmez, elimden geleni yaparım'' anlamı olduğunu görüyoruz. Sen de mi Brütüs diye korka korka okumuştum ama herhangi bir art niyet yok...

Metonet dedi ki...

hala Galatasaray'lıyım diyorsa art niyet aranmaz zaten. Kiralanırken de sorun çıkartmamıştı, giderken de.

selaminko dedi ki...

adam zamanında İlhan Cavcav'a gerekirse bir sene top oynamam ama GS'a giderim arkadaş diye rest çeken bir adamdır. Öyle GSlıdır ama nedense hiçbir zaman tam değeri görülmedi ya da verilmedi.

Related Posts with Thumbnails