Mart 08, 2009

Kazanamamanın Dayanılmaz Öküzlüğü

Uzun zamandır bu adamla ilgili bir post atacağım ama araştıracak vakit bulamadığım için yazamıyorum. Postumun adı da hazır "İshal Ağızlı" . Fenerbahçe'den 4 yediği gün "4 yerim 5 yerim, 6 yemem. 7 yerim, 9 yerim, 8 yemem " diye içi bomboş bir açıklama yapmıştı.
Kullandığı futbol sistemine Türbülent diye isim takan bu adam ağzından enfeksiyon geçiriyor ağır bir şekilde. Her gün gazetelerde en az iki cümlesini okuyoruz ama hepsi aynı, hepsi bomboş. Bugün de maç sonu kazanamamanın verdiği dayanılmaz öküzlükle önce kendi kulübesini parçalayan "Asker" Bülent ardından soluğu hakemlerin yanında alıyor ve üstünü başını parçalarcasına isyan ediyor...


Maçtan sonra ise "Maç sonu hakemleri tebrik ettim" diyor "Benim saydığım sekiz faulumuz verilmedi". Hani futbolun sahada oynandıkça güzel olduğunu savunan Bülent? Hani projeleriyle gündemde yer etmeye çalışan, "Ben futbolcularıma kazanmasalar bile mucadele etmelerini öğretiyorum, hergün kazanılmaz" diyen Bülent? Öküz öldü ortaklık bozuldu mu? Sen ki Sivas efsanesini, geçen sene Trabzon deplasmanında aldığın tesadüfi 3 puanla yaratmış insan, ne oldu da bozuldun? Arı mı soktu?

6 yorum:

Can Tanaydi dedi ki...

Neydin ki ne oldun?

Adsız dedi ki...

guzel yazi.. gercekten bu sene Turkiye Liginin en sinir tipi....

Balonlarida yine sonuyor.. 3-4 hafta sonra yine 3 buyuk arasinda kalicak sampiyonluk yarisi..

Adsız dedi ki...

@cant130
boktu, koktu...

Adsız dedi ki...

@cant130
boktu, koktu...

RentoN dedi ki...

fatih terim ekolü ve ülkemize uzun vadede verdiği ve vereceği zararlar adlı çalışmamın ilk eseri...

Adsız dedi ki...

Maalesef, yaptiklari, soylemleri ve tavirlariyla kamuoyunda Sivas'a duyulan sempatiyi hizli bir sekilde erezyona ugratiyor Bulent Uygun. Isin kotusu bunun farkinda oldugunu da sanmiyorum!

Related Posts with Thumbnails