Ocak 09, 2009

"Bursalı Olacağım"


Sezon başı Yunanistan'a gidiyorum diyerek yarı hülle yoluyla Bursa'ya bedava imza atan Yusuf Şimşek bundan çok değil sadece iki ay önce Beşiktaş maçı arefesinde bu açıklamayı yapmıştı ve şöyle haber olmuştu gazetelere:

Türkiye'de nefeslerin tutulduğu Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi ev sahibi ekibin kaptanı Yusuf Şimşek’ten çarpıcı açıklamalar: “Beşiktaş’a gol atarak, ben de Bursalı olacağım.” Siyah-Beyazlılar’a tek golünü Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşadığı 2000-01 sezonunda atan Yusuf, herkesin bu mücadeleyi sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Tecrübeli oyuncu, “Son 4 maçta 1 puan alabildik. Kupada ise yolumuza devam ediyoruz. Ancak bizim için beklenen maç, pazar günü (yarın) olacak” dedi.

Fenerbahçe'de kader birliği yaptığı Rüştü’ye karşı forma giyecek olan Yusuf, “Beşiktaş’a karşı hiç savaşmadığımız kadar savaşıp, karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağız.. Ve zaferimizi de taraftarlarımıza armağan edeceğiz. Bu maç Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden bile daha büyük. Çünkü rakip takımın taraftarları stada bile gelemiyor. Yani tansiyonu yüksek”

Balık hafızalılara ufak bir hatırlatma...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails