Aralık 05, 2008

Roy Keane'in Ardından


"Burada yerimin olmadığını düşündüğüm anda bırakırım" açıklamasından sonraki 48 saat içinde yol vermişlerdi Roy Keane'e.Son 6 maçta aldığı 5 mağlubiyet biletinin kesilmesine sebep oldu kuşkusuz. (edit:kendi bırakmış) Arkasından ilk yorum yapan eski takım arkadaşı Rio Ferdinand oldu. "Ligimizde ne kadar farklı karakterler yer alırsa o kadar zenginlik oluşur.Roy bunu sağlayanlardan bir tanesiydi.Futbol oynarken de hocalığında da düşündüğünü söyleyen bir adamdı.Yazık olduk" gibisinden konuştu Ferdi.Daha 7si çıkmadan The Stadium of Light'taki koltuğa isimler yazılmaya başlandı bile.Şimdilik en büyük favori Sam Allardyce.


*Sakal da yakışmış abiye...

3 yorum:

Arkhe dedi ki...

Yol vermediler yaw, kendi bıraktı. Hatta Quinn kalmasını istemiş.

Tuner dedi ki...

kendi bıraktıysa neden maçtan sonra "her sabah uyandıgımda benim yerim burasımı diye soruyorum.hayır dedigim gun bırakırım" diyip başka maç görmeden ayrıldı?sıradan bir haftagünü uykuda vahiy mi gelmiş abiye?sakallar ondan mı?yoksa roy mesih mi?

Arkhe dedi ki...

Bence o zaten bırakmayı düşünüyorum açıklamasıydı. Sadece okuduğuma göre konuşuyorum, Quinn'in BBC'de de Sky'da da gördüğüm demecinde kalmasını istediklerini ve bu karara şaşırdıklarını söylediğini gördüm ama ne kadar doğrudur bilemem..

Related Posts with Thumbnails