Aralık 04, 2008

Bank Asya 1.Lig'den Haberler



KSK'nin Umudu Karadeniz

Karşıyaka, üst üste oynayacağı Ordu, Bolu(d) ve Rizespor maçlarını kazanırsa hem avantajlı konuma gelecek hem de cezadan kurtulacak

Bank Asya 1. Lig'de beşinci sıraya tırmanan Karşıyaka, Karadeniz alarmı verildi. Yeşil kırmızılı ekip, ilk yarının son üç haftasında Süper Lig yarışındaki Orduspor ve Çaykur Rizespor'u İzmir'de misafir edecek, Boluspor'la ise deplasmanda puan savaşı verecek. Yönetimin, 3 maçta 9 puan alınması halinde İzmir'de 1-0'lık skorla kaybedilen Diyarbakırspor maçının 3 bin YTL'lik para cezasını da silmeyi planladığı öğrenildi. Üçte üç yapılması halinde ekstra prim verilmesinin de gündeme gelebileceği öğrenilen yönetim, KSK'li taraftara bilet jesti yaptı. Yönetim, sezon başından beri 15 YTL'ye satılan kapalı tribün bilet fiyatını açık tribünle eşitledi ve fiyatı 5 YTL'ye çekti. Pazar günü Atatürk Stadı'ndaki randevuda kapalı ve açık tribün bileti 5 YTL'den satılacak. Bayanlara ise 1 YTL ödeyip zorlu karşılaşmayı takip edecek.

Karşıyaka'nın ilk altı içinde Süper Lig yarışına ortak olmasının ardından tribün harekatı başladı. Tribünleri tamamen doldurmanın planlarını yapan yönetim okullara iki bin bilet dağıtacak. Bu arada Karşıyaka yönetimi, takımın tek yabancı oyuncusu Senegalli Seni Camara'nın biletini bugün kesiyor.



Köktaş'tan kongre değerlendirmesi
Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, "Yarınki olağanüstü kongreden sonra ya bizler ya da yeni bir yönetim kurulunun Samsunspor'u hak ettiği yere taşıyacağına inanıyorum" dedi.


Malatya'nın tahammülü yok
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'da hafta sonunda deplasmanda yapılacak Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıkları devam ediyor.


Manisaspor'da istifa
Manisa Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Manisaspor-Karşıyaka maçında kötü tezahürat yapan taraftarların tespit edilmesi için çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Aydemir, kötü tezahürata tepki amacıyla istifa eden 1965 Manisaspor Taraftarları Derneği Başkanı Adnan Eroğlu, dernek yöneticisi Ömer Otsaçlı ve tribün temsilcisi Hakan Uslu ile yaptığı toplantıda, kötü tezahürat yapan kişilerin bundan sonra Manisa 19 Mayıs Stadı'na alınmayacağını belirtti.


Adanaspor'da Yıldız rüzgarı esti
Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Turuncu beyazlı takımın Gençlik stadındaki antrenmanında teknik direktör Metin Yıldız'ın sık sık oyuncularına uyarılarda bulunduğu gözlendi.


G.Antep B.B'de hedef galibiyet
Bank Asya 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hafta sonunda kendi evinde oynayacağı Samsunspor maçına kilitlendi. GASKİ Spor tesislerinde Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da hedef galibiyet.


"Ne gerekiyorsa onu yapacağım"
Haftasonuna kadar çeşitli görüşmeler yapacak olan, K.Erciyesspor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, olağanüstü kongre de dâhil her alternatifi değerlendireceğini söyledi.


"Şans golü demek hakaret olur"
Bank Asya 1. Lig ekibi Manisaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, Karşıyaka maçında attıkları iki golü şans faktörüne bağlamanın, futbolcularına hakaret olacağını söyledi.


Diyadin: "Kazanmak zorundayız"
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Metin Diyadin, liderlik yarışından kopmamak için, Kartalspor deplasmanında tüm güçlerini sahaya yansıtarak kazanmak zorunda olduklarını söyledi.


K.Karabük'te Adana hazırlıkları
Kardemir Karabükspor, ligde üçüncü galibiyetini Sakaryaspor karşısında alarak moral bulurken, Adanaspor deplasmanından da puanla dönmeyi hedefliyor.


Boluspor'da transfer çalışmaları
Boluspor teknik Direktörü Serhat Güller, alternatifi çok olan bir kadroya sahip olmadıklarını, devre arası transferleri için çalışmaların sürdüğünü söyledi.Boluspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Dün akşam yapılan antrenmanda düz koşu yapan futbolcular, daha sonra çift kale maç yaptılar.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails