Kasım 30, 2008

Medyada Geçen Hafta


- Necmi Tanyolaç ve Sinyor Can Bartu Hürriyet'teki son "tensikat" sonrası gazete ile yollarını ayırdı...Kibarcası "tensikat" imiş ve sinyorlara kadar uzanmış bu iş..
- Youtube yasağını eleştiren gazete Milliyet ile birlikte Posta ve Radikal gazetelerinde çalışanların da facebook'a girmeleri engellendi.Sevgili "bir kısım medya" siz bu hükümeti neden eleştiriyorsunuz ki?
-Çok satan büyük bir gazetenin webi dün Fenerbahçe galibiyeti sonrası anasayfasına neredeyse hergün 1 tane koyduğu Fenerbahçe haberlerini anasayfada 4'e çıkarttı.Aynı gruba bağlı bir başka çok satan gazetede sağ üst köşede her gün bir Fenerbahçe haberi olurdu.Yöneticilerinden birisi açıkca "çünkü ben öyle istiyorum" diyebilmişti.Ben bu gazetenin de tamamen sarı lacivert çıkmasının daha dürüstçe olacağını düşünüyorum.Ama büyük korkum bir gün başlığın altına "Türkiye Fenerbahçeli Türklerindir"yazılması ihtimalidir.
-Ertem Şener,Fenerbahçe-Porto maçının anlatımında kendisini eleştiren medyaspor.com'a cevap verdi.Şener cevabında "aslında çok kızmadım"diyip diyip kızdı.Gelelim size diyerek aynı noktalara tekrar tekrar geldi.. Spikerlik konusunda devrim yarattığını ve "başı kopsa da" bundan vazgeçmeyeceğini söyledi..Niye ki?Bu kadar mı büyük bir iş yapıyorsunuz memleket için? Artı neden maç anlatan spikerler hakem kadar tarafsız olamıyor? Olurlarsa vatan haini falan mı olacakları düşünülüyor? Senin ekrandaki gereksiz heyecanının o takıma katkısı nedir ki?
- Cem Yılmaz spor yorumculuğuna başladı.Biz de blog olarak bir gün okunmazsak kendisine davet götüreceğiz.
-Pascal'dan alıntı "Disco kralı"nın seyir zevkine kattığı yenilik nedir? Benim kral dediğim program "Hötk" dür..Cen Kerdem varsa krallık oradadır.

1 yorum:

Arkhe dedi ki...

Fener medyası tabii..

Related Posts with Thumbnails