Kasım 08, 2008

İnternet Haberciliği


İspanya'nın doğusunda Villa real kasabasının da olduğu Castellon bölgesinde yaşayan bir grup Türk, Villarreal kulübü ve Nihat Kahveci adına fan grubu oluşturdu.
Villarreal kulübünün de bilgisiyle oluşturulan Türk grup kendilerini, takımın sarı renginden esinlenerek ''Sarı Türkler'' olarak adlandırdı.
Nihat Kahveci, kendisi için de oluşturulan fan grup için, ''Özellikle, sakatlıktan dolayı karmaşıklıklar yaşadığım bir dönemde kulüp ve benim adıma bir fan grubu oluşturulması gurur verici bir şey'' yorumunda bulundu.
Bu arada yaklaşık 1,5 aydır sakatlık yaşayan Nihat'ın, bu haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtilirken, Türk futbolcu, ''Takım arkadaşlarımla birlikte günlük çalışmak her bakımdan bana iyi gelecek'' açıklamasını yaptı.

Bu yazı direk A.A. tarafından ajanslara düşen haberin kendisi.2 ilginç nokta var bununla ilgili.Sabah, sporx, haber3, f5haber sitelerinde aynen harfi harfine kopyala yapıştır haberciliği yapılmış."Nihat Kahveci Fan Club" yazıp google'da aratın.Hatta buyrun burdan bakın... Buna habercilik, portalcılık deniyor.O zaman biz de 2-3 ajansa kayıt olup bu işi yapalım.Bu kadar mı basit?

2. bomba ise bunu haber yapan sitelerin-Sabah dahil- hiçbirinin açılan sitenin adresini merak etmeyişi,öğren(e)meyişi...Malesef ülkemizde yazılı basın ne ise internet haberciliği de aynı...

"Internet Haberciliği=Copy+Paste Medya"

1 yorum:

Şen Şef dedi ki...

Ya vallahi barışmak lazım herşeyle, önce kendimizle...

...

hihohoyt.. yada eki eki ekikikikihikihi

bak valla diyorum önce bir barış, sonrası çok kolay

vallahi

keşke burada başlasa burada da çözsek...

neyse kafam çok iyi şu an uzatmıyorum :)

Related Posts with Thumbnails