Eylül 21, 2008

Çamaşır makinası!..


Günümüzde dünya futbolunun en sivri dilli ismi olarak bilinen Portekizli teknik adam José Mourinho ilginç açıklamaları ve çarpıcı iddialarıyla her zaman gündem oluşturmayı başarır. İngiltere'de çalıştığı dönemde Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson'la sürekli sürtüşen Mourinho, Inter'in başına geçtikten sonra da boş durmadı ve kendisini "Seçilmiş Kişi" olarak tanımlayarak Çizme'ye "Ben geldim" dedi.



Tabi bu tarz bombalar ülkemizde de yok değil. Yıllardır futbolla ilgilenirim ama bomba açıklama denildiğinde tek geçeceğim olay eski Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın bekleneni veremeyen İngiliz golcü Kevin Campbell için verdiği demeçtir.


"İngiltere'den gol makinası diye aldık adam bariz çamaşır makinası çıktı. Bir daha yamyam (Campbell'ın zenci oluşuna değiniyor) almak mı? Allah korusun."


Tabi bu açıklamanın altında yatan sebep ayrı; o dönemde Trabzonspor'u çalıştıran Milne, yardımcısı Wilson ve golcü oyuncu Campbell paralarını alamadıkları iddiasıyla Gaziantepspor deplasmanına gitmeyi reddedince kızıyor başkan, RTÜK'ü de kızdırmayacak bir açıklama yapıyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kevin Campell bu sözlerden sonra o gazla döndüğü premier lig de Everton formasıyla yılın futbolcusu seçilmişti..Futbol Enteresan tabii ki..o zamanlar notthingam forest da beraber oynadığı pierre van hooijdonk onun trabzona gidişinden sonra "lan siz bu adamı satıosanız sizin bi hedefiniz yok" diip soluğu en kestirmesinden fenerbahce de almıştır bir kaç yıl sonra...

Related Posts with Thumbnails