Ekim 06, 2011

5 Haftanın 5 Sürprizi


1-Pierre Webo : En flaş isim. İlk 5 haftada 5 gol, 3'ü puan alıcı goller. Maliyeti €2m, kazandırdığı para €2,7m. Abdullah Avcı'nın sözleriydi bunlar, dün SportsTV canlı yayınından. Mallorca'daki mali sıkıntı, Webo'yu ulaşılabilir hale getirdi diye de ekledi. Oyuncu izleme böyle bir şey. Belediye ders vermeye devam ediyor.

2-Mert Nobre : Ligin yeni takımında 5 gol. Fenerbahçe yıllarından sonra tekrar gol atmaya başlaması dikkat çekici. Goller de ziyadesiyle jeneriklik. Kayseri'ye son attığı gol, Türkiye'de atılmamış cinsten. Çalışınca oluyor demek ki.

3-Engin Baytar : Galatasaray'da Melo ve Ujfalusi'de ilk 5'e girebilirdi ama kariyerlerine bakarsak zaten hep orada olmaları gerek. Engin Baytar da kariyerine bakarsak ilk 5'te olmaması gerekirdi. Fatih Hoca'ya verdiği sözü tutuyor ısırgan orta saha.

4-Kemal Özdeş : Fazla transfer yapmayan, hocasını değiştiren, düşmesine banko dediğim Manisa ile enteresan işler yapıyor. Fener ve Trabzon maçlarından beraberliğin yanı sıra oynanan oyun ümit verici.

5-Ozan İpek : Şampiyonluk sezonundaki oyununa geri dönüyor. Volkan-Sercan ikilisinin gidişi Turgay ve Ozan'a yarıyor. Zaten fizik olarak çok güçlü Bursaspor'da, Batalla ile birlikte bu sezon en çok can yakacakların başında geliyor.

Bonus 1 : Burak Yılmaz. Golcü oldu çıktı Burak. Beşiktaş'taki çakma CR7 halinden eser yok. Lille maçında takım Burak'ı aramışsa, Burak artık olmuş diyebiliriz.

Bonus 2 : Caner Erkin. Sol açıktaki yerini alınca atıyor, asist yapıyor. Ziegler'in bekliğinde yoluna devam edebilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails