Ağustos 16, 2011

Fenerlilerin Akıl Tutulması.


Oh küme düşmedik ya başkan baksın başının çaresine.

Başkanın, yöneticin içerde, yeni transferin kaçtı, kaptanın kafa izninde, sen? 'Bizi küme düşüremezler demiştik, ya banane başkandan.'

Başkanın, yöneticin içerde, yeni transferin kaçtı, kaptanın kafa izninde, sen? '5 Ağustos demiştim, 9 Eylül'de şampiyon başlıyoruz lige. Artık keyifli idman yapacağız.' Aykut Kocaman.

Böyle bir midesizlik olabilir mi? Niye yürüdünüz köprüye, Metris'e? Hani daracağı, hani Fenerbahçe. Adam 1 aydır içeride yatıyor. Hepiniz biz şike yapmadık diyorsunuz, ama biriniz de çıkıp ulan bizim başkan niye içerde demiyor? Helal olsun.

Karar verememenin en büyük kararlılık olduğu ülkeme müstahak böyle yöneticiler. Bizim futbolla işimiz yok tek derdimiz Aziz'di dediler, siz de yediniz. Her sene 15 Ağustos'ta helva günü yaparsınız artık Saraçoğlu'nda, bir kaç tabak da Metris'e göndermeyi unutmayın.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hangi Fenerlilerle konuşuyorsun bilemiyorum ama daha ortada henüz biten hiç bir şey yok. Kendisine iletilen dosyanın içeriğinden bağımsız olarak TFF'nin şu aşamada savunma almadan FB'yi ya da başkasını düşüremeyeceği zaten başından belliydi. Ben da dahil, etrafımdaki tüm FBliler sadece şunu diyor: 1) Ortada gerçekten ikna edici bir delil varsa takım küme düşsün (eksi puanla başlamayı kabul etmiyorum, gerekirse Bank Asya'da takıma destek veririm); 2) Aziz Yıldırım bir melek değildir ancak bir şey yaptıysa bile, şahsen bir hukukçu olarak şu ana kadar basına yansıyan konuların tek başına mahkumiyet için yeterli olmadığı görüşündeyim (savcının hazırlayacağı iddianamede şu ana kadar görmediğimiz bir şeyler olabilir, bunu göreceğiz); 3) Şu ana kadar işleyen adli süreç bir hukuk skandalıdır; 4) Basının şu ana kadar yaptığı yayınlar tam anlamıyla bir gazetecilik skandalıdır, yapılan yayınlar neticesinde kulubün ve Aziz Yıldırım'ın kamuoyu nezdinde kalemi çoktan kırılmıştır. Bu süreçte her türlü hukuk ilkesi, gazetecilik etiği vs. ayaklar altına alınmıştır. Ne eksiği, ne de fazlası. Bunun dışında biten bir şey yok, daha her şey yeni başlıyor. Ama TFF'den şu aşamada kesin bir düşürme kararı beklemek için ya geri zekali (hadi kırıcı olmayayayım, adli ve idari süreçlerden bihaber diyeyim), ya da art niyetli olmak lazım. Arası yok maalesef.

Metonet dedi ki...

düşmemeyi nimet sayan fenerli çokça mevcut o ayrı ama eğer şike varsa ve birileri düşecekse 10.haftada mı yapılacak mı mesela? ligin ortasında karar çıkarsa ne olacak? ben orasındayım konunun.
Ha varsa küme düşürülsün mü? Hangi biri? Kadro kalabalık.

Related Posts with Thumbnails