Temmuz 28, 2011

Emenike Spartak Moskova'da.

Su testisi su yolunda kırılır:) Fenerbahçe bu transfer ile genel olarak bir şeyleri kabul etmiş oluyor.

5 yorum:

Serdar dedi ki...

Şu yorumu nasıl yapabildiniz? Para sayarken görüntüler var dendi, yaşını küçültmüş dendi, bilerek oynamadı dendi, adam neler yaşadı çok kısa süreçte ülkeden ayrılmak istemiş olamaz mı? Onu isteyen bir kulüp olamaz mı?

Bu süreç hepinizin özür dilemesini gerektiren bir sonuç doğuracak ama siz haksızlık ettiğiniz için özür dileme adabını bile göstermeyeceksiniz.

Adsız dedi ki...

Kusura bakma ama ben kurdugun baglantiyi ciddi olarak anlayamadim. Herif benim bu ortama guvenim kalmadi bu nedenle gitmek istiyorum diyor ve sen bunu ahanda suclarini kabul ettileri diye yorumluyorsun. Bravo, madem bu kadar guzel mantik silsileleri olusturabiliyorsun, o zaman surecin basindan beri isleyen celiskilere de bir el atsaydin. Kusura bakma ama ben bunda bir iyi niyet goremiyorum. Bu noktadan sonra yapacagin yorumlari da ciddiye alamayacagim. Kolay gelsin. Emre

Metonet dedi ki...

oynatmadan adam satmak diye bir şey oldu mu son dönemde bildiğiniz? hoca aynı, yönetim aynı. ne değişti?
ödenen peşinatı da düşünürseniz, klüp bu işten çok kar etmemiştir. niye satsın oynatmadan?

basit bir transferden öte gibi geldi bana sadece.

armgn dedi ki...

olmadı şimdi bu yazı, emenike'nin söylediklerinden sonra boşa çıktı

Metonet dedi ki...

emenike'nin söyledikleri ne kadar inandırıcı?
45 günlüğüne fenerli mi oldu bu şimdi? davadan önce de maç çıktı çıkmadı diye bir ton tantana yapıldı. ille dava mı yıpratacak adamı. transferden önce moskova'ya gitseymiş ama direk sefer yok tabi karabük'ten:)

Related Posts with Thumbnails