Nisan 18, 2011

Çinli Real Madridliler.

Rıdvan Dilmen, El Clasico için Madrid'deydi Cumartesi. Hem maç öncesinde çimlerin üzerinde, hem de dün canlı yayın %100 Futbol'da bir konuya bir hayli takılmıştı.

Maça gelen Çinli, Afrikalı Real Madridliler.

Çinli, Japon, Afrikalı Fenerli, Galatasaraylı görememekten muzdaripti Rıdvan Hoca. Programda Güntekin Onay 2000 yılında müslüman ülkelerdeki Galatasaray sempatizanlığından bahsetti azıcık da olsa ama gerçekleri net görememişler demek ki.

Hala Mısır'a giden her Türk'ün duyduğu Hasan Şaş'tan, Malezya'daki Hakan Şükür hayranlığında haberleri yoktu belli ki. Burada bir kaç kez daha yazdığım gibi Bordeaux maçında Sabri'nin golü sonrası Arnavutluk'ta Arnavutlarla birlikte delice sevindiğimiz de bir gerçek, Fransa'da 2000 yılında Galatasaray'ın kadrosunu net sayabilen saf kan Fransızlar da, 1994'te Türkiye'ye gelen bir CEO'nun oğluna almak için aradığı ve bulamadığı Galatasaray forması da.

Tabi 2001 sonrası zaten dünya kulübü olmuş Galatasaray'ı dünya kulübü yapacağız diye gelip 8 sene sonunda Anadolu Kulübü'ne çeviren ekol de, böyle bir gücü yönetemeyecek kadar aciz adamlar da gerçek.

Galatasarayı.com'dan alıntı bir videodan kestiğim bir kaç Japon, Koreli, Vietnamlı vs. Galatasaraylı'nın resimlerini de paylaşalım da, nerede bunlar demesinler. Manu Chao'nun bir dönem konserlerine Galatasaray formasıyla çıktığı da unutulmasın.

Bu arada ille de canlı canlı yabancı Galatasaraylı görmek isteyen varsa, Seyrantepe'de VIP Lounge'a gelip, Hollandalı, Japon ve Koreli Galatasaraylılarla da tanışabilirler.














1 yorum:

Fatih Çınar dedi ki...

Müthiş bir çalışma olmuş, ellerine sağlık...

Related Posts with Thumbnails