Haziran 17, 2010

Insua'nın Menajeri.

Yıllarca Galatasaray'a geldi bu Insua. Sonra Manisaspor transfer etti. Şimdi Bursaspor. Bu kadar transfere rağmen ilk kez Türkiye'de. Bursa'ya gezip karar verecekmiş.
En az 3 sene Galatasaray'a getirilmeye çalışılan oyuncu ile ilgili hiçbir haberde Galatasaray adı geçmiyor şu an. Bursa için geldi deniyor. Haberi de menajer geçirdiyse normal karşılamak gerek. Ben o dönem hiçbir yöneticinin ağzından Insua lafını duyduğumu hatırlamıyorum. Ki 2003-2005-2007'ye ait haberler var, karıştırınca çıkıyor. Bir de şöyle bir şey var, transfer yatmış üstüne bir de senaryo yazılmış.

'İNSUA, "GALATASARAY'A GÜVENMİYORUM!

Galatasaray'ın transfer listesinin başında gelen Arjantinli futbolcu Federico Insua, Boca Juniors ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. İnsua Galatasaray'ın iki katı para teklif etmesine rağmen Boca ile anlaştığını açıkladı.. İşte Detaylar..
Boca Juniors forması ile basın mensuplarının karşısına çıkan Insua, Galatasaray’ın kendisine 2 kat ücret teklif etmesine rağmen, kulübe yeterli derecede güvenemediğini ve Arjantin’de kalmayı tercih ettiğini söyledi.
Insua, Arjantin’de yayınlanan Ole gazetesine verdiği demeçte, sarı kırmızılı kulüpten kendisine sadece bir faks geldiğini, bunun dışında hiçbir görüşmenin olmadığını söyledi.

’GALATASARAY’IN KREDİSİ TÜKENDİ’ YORUMU

Boca Juniors’ın Insua’yı transfer etmek için 2 milyon 800 bin dolar ödediği, Galatasaray’ın ise 4 milyon dolar teklif ettiği öğrenildi. Galatasaray’ın Insua’ya ise yıllık 1 milyon dolar teklif etmesine rağmen, Arjantinli futbolcunun, Boca Juniors’ın 400 bin dolarlık teklifini kabul etmesi ise dikkat çekti. Arjantin basını, Inusa’nın bu tercihini, "Galatasaray’ın uluslararası camiada kredisi tükendi" şeklinde yorumladı.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails