Mart 17, 2010

TV'de Diğer Maçların Skorlarını Vermeme Tribi


15 yıl önce Cl maçı izlerken, online text ya da internet olmadığından mütevellit diğer maçın skorunu beklerdik. Maç boyu Star vermezdi o skoru. Şöyle maç, böyle maç der dururdu Sabri Ugan, Bülend Karpat. Maçtan sonra da o maçı banttan verir, okul olduğundan erken yatar, skoru sabaha kadar öğrenemezdik.
Ama geçti o devir. Internet var heryerde. ADSL, 3G, wi-fi. Live bahis denen bir şey var. Şu an Google'da 'Bordeaux Olympiakos Live' yazarsanız 546.000 link çıkıyor. TV'de Sabri Ugan hala, Bordeaux-Olympiakos maçı çok güzel geçiyor, sizlere skoru vermemeye çalışıyorum diyor.
Yapmayın şunu artık. Maçlar bittikten 30 saat içinde full-maçlar SD, 720pHD ya da 1080iHD çeşitletiyle düşüyor internete. 55 yaşındaki halam dizileri 'oğlum internetten çek yarın boş vaktimde izlerim' diyorsa, geçin bu skor vermeme ve izleyicilere banttan yayın ya da geniş özet bekletme triplerini.

2 yorum:

yurdum insanı dedi ki...

her ne kadar yayıncı kuruluşun niyeti belli de olsa, ben bu konuya daha iyimser bakmaya çalışıyorum. bir nevi spoiler vermekten kaçınma bu. o maçı canlı izlermiş gibi skorundan habersiz şekilde takip edecek olanları düşünürsek baya baya seyirci dostu bi uygulama aslına bakarsak

Metonet dedi ki...

o da bir ihtimal tabi. ama bana o zamanda saçma gelirdi, hala da saçma gelir.

Related Posts with Thumbnails