Şubat 28, 2010

Kara Şubat


4 Şubat'ta oynanan Bursaspor Türkiye Kupası maçından beri Fenerbahçe Şubat ayında 7.kez maç kazanamadı. 3 beraberlik, 4 mağlubiyet. 12 atıp, 14 gol yedi. Maç başına 2 gol yemiş bu durumda Fenerbahçe.
Bir de bugün Alex'in yediği kırmızı kartta cabası. Geçen sene bu statta Belediye'ye 2-0 yenilirken 2 gol ofsayttan gelmişti. Bugün de bariz gol şansında Güiza'yı düşüren Belediyeli oyuncuya sarı kart verdi hakem. Ve yine yediği 2.gol tv'den gözüktüğü kadarıyla tartışmalı, Fener'in sayılmayan golü de enteresan. Kararlar doğru olsun olmasın Fener çok kan kaybetti bu Şubat ayında.
Aragones'li yılda Şubat ayı yine kötü ama bu seneden iyi. 6 maç 3 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet. Belediye maçı da yine geçen Şubat'ta oynanmış. Hacettepe'ye 7 gol atılan maçta yine Şubat 2009'da.
Bu sene 2 Bursa mağlubiyet, Belediye mağlubiyeti, Lille maçları, Diyarbakır ve Manisa mağlubiyetleri var Şubat'ta. UEFA'dan elendi, akşamki maça göre ligdeki durumu da belli olacak. Kupa kazaya kurban gitmedi en azından.

2 yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

2. Gol temiz görünüyor gibi geldi bana.

Metonet dedi ki...

bana da temiz geldi ama tvde tartıştılar bende garanti diyemedim.

Related Posts with Thumbnails