Şubat 28, 2010

Böyle Penaltı Mı Olur?



Foto şu an oynanan Atletico-Valencia maçından. Dk.29 Marchena, Agüero'nun topunu elle kesiyor, hakem görmüyor ve itirazlar. Ardından hakem yan hakeme gidip soruyor, penaltıyı veriyor ve Marchena kırmızı kartla oyundan atılıyor. Forlan penaltıyı atıyor maç 1-1 oluyor.
Daha 3 gün önce bu pozisyona devam diyen kale arkası hakemine ne demeli acep? Ayrıca Atletico'lu oyuncuların itirazları görmeye değerdi.
Maç canlı yayınla NTV'de şu an ve Reyes hala döktürüyor, Agüero ise dünyaları kaçırdıktan sonra attı. Keşke Servet Agüero'yu sakatlamasaymış diyorum içimden. Tabi Kasımpaşa maçından sonra da niye Giovani'yi oynatmamış da diyorum Rijkaard için. Ama her işte bir hayır vardır diyoruz.
Yıllar önce Chelsea maçında kalenin içinden çevrilen golümüz sayılsaydı, belki Taffarel kırmızıyı yemeyecekti, rövanşta 5 yemeyecek ve CL'de yolumuza devam edip elenecektik ve tek UEFA Kupamızda olmayacaktı. Geçen sene Kocaelispor'dan 5 yemesek Skibbe de kalacaktı biz de saç baş yoluyor olacaktık. Bu verilmeyen penaltı da belki bizi şampiyonluğa götürecek kim bilir?
Bir penaltıyı 10 yıl önceki maça bağlayarak kendimi STV Haber spikerine mi benzettim nedir?

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails