Ocak 31, 2010

Tek Farklı Maçların Takımı.


Yine tek fark. Yine eziyet son dakikalar. Turkcell Super Lig'de 2-0 kazanılan Sivasspor maçından itibaren 8 lig maçında 5 galibiyet de 1 farkla kazanıldı. Bursaspor mağlubiyeti 1 farkla kaybedildi. 2 1-0lık galibiyet ise sonradan yenilen gol sebebiyle beraberliğe döndü. Bu arada Avrupa'da Panathinaikos ve Kupada Trabzonspor ve Bucaspor maçları da tek farkla kazanıldı. Sturm Graz'a da 1-0 yenildi takım.
Baros sakatlandığından beri yapılan 17 maçta sadece 4 kez 3 gol veya üstü atabildik. Dinamo Bükreş, Antalyaspor ve alt lig temsilcileri Orduspor ve Denizli Belediye. Fener maçına gelene kadar ise 18 maçta 11 kez ağları 3 ve daha fazla kez sarsmıştı bu takım. Yenilirken de Ankaragücü ve Fener'den 3 yemişti. O maçtan sonra atılan da yenilen de 3ün altına inmiş gözüküyor bu durumda.
Jo ve Gio'ya çok iş düşüyor. Baros gelmediğine göre ve diğerleri de skor yükünü çekemediğine göre gelenlerin gidenleri aratmaması, hatta daha fazla performans göstermesi gerekiyor. Jo 1 attı, 1 kaçırdı bugün ama ilk kez ilk 11 başladı ve daha takıma ısınma süresi var. Gio da aynı şekilde. Acilen ısınıp tekrar bizlere bol gol atan bir takımı izleme zevkini tattırmaları gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails