Kasım 01, 2009

Unutulanlar dışında değişen bir şey yok.*


Geçen seneye ait tereddütlerim bir bir çıkmaya başladı. Biraz daha iyi başladı takımlar ama ne oynanan futbolda, ne takım karakterlerinde, ne hakemlerde, ne federasyonda ne yöneticilerde iyileşen bir şey şimdilik yok.
Ümidimiz daha fazla ama. Yeni transferler, yeni teknik direktörler başlangıç ilk 11 hafta itibariyle kendilerinden bekleneni tam olarak veremediler ama ışık var biraz. Geçen zaman az tabi, biraz daha zamana ihtiyacımız var. İçimden bu sene geçen yıl gibi kötü puanlarla bitmeyeceğini söylüyor ama her geçen gün kötü futbol ve puan kayıpları sıkıyor canımı.
Alex tekrar sahalara döndü bu sene, Arda daha aktif rol oynuyor, Emre bayağı iyi ama Güiza hala aynı be abi. Ben oynasam muthemelen bu kadar gol kaçırırım herhalde bu durumda benim de bonservisim €14m olabilir mi?
Rijkaard, Skibbe'den, Daum'dan Aragones'ten daha iyi başladılar ama nasıl devam edecekleri ile ilgili düşüncelerim her gün değişiyor. Bir gün tamamdır bu iş diyoruz, ertesi gün yok artık. Rıdvan'ın az önce programda deplasmanda büyükler atıyor yatıyor hatta kendi evlerinde bile atıyor yatıyor demesi cidden incelenmesi gereken bir durum. Özledik Fatih Hoca'nın deplasmanda bile saldırın taktiğini.

*Başlık Osman Paşa'nın Kan Uykusu Belgeseli'ne konu olan kitabıdır.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails