Kasım 03, 2009

Eşek ölse götü gülse.


ManU son 6 dakikada 2 tane atınca, CSKA'yı burda 1'den fazla farkla yensek ya da sadece 1-0 yensek, onlar da Wolfsburg'a yenilse Europa League'den devam. İbo çıktı 2 gol daha geldi, bi daha çıkarmaz uğur yapar Denizli. Yönetim İstifa.
Bi de Ferguson bıraksın artık bir sürpriz yaşayalım tadıyla.

2 yorum:

serdark dedi ki...

ya aslinda zor gozukmuyor, sen cska yi yen, onlarda wolfsburg a yenilsin. Ama yok, inanc yok, istek yok, hic bisey kalmadi. 1-0 yeniksin, sol beki degistirince noolcaK? biri bana izah etsin? Orda ibo olsa nooolur, ismail olsa noolur? zaten sure az, Ismail girip topa isinana kadar 5 dakka gecti, o ara pasida yanlis atti, topu kaptirdi, o atakla 2-0 oldu. Bi daha degistirmez artik iboyla ismaili? Bide Tabata nin yerine Nobre yi almak nedir??? Nobre duz topla 50 metre kosamaz, o kadar daginik bir adam, ondan oyun kurucu mu yaratcan? En son taraftar kime giydirecegini sasirdi topculara formanin hakkis vdvdvd yapti, ulan topcular naapsin!? Karsindaki mislimovi dzeko almanya salliyor, bizi zaten dunya kupasindan etmisler, seni herhalde yencekler. Son golde Ferrari aman ben mi kurtarcam bunlari deyip defansdan acilmisti, refakatci kosusu yapti donuste. Hakli adam! Dedigim gibi ne inanc, ne istek hic bisey kalmadi. Bi daha bjk maci izleyesim bile yok, o derece! Noolur cksa yi yenmeyelim, onlarda wolfsburga fln yenilmesin! biz cikmayalim abi bu gruptan, gozunu seviym. Yeter.

Tuner dedi ki...

şapkadan tavşan çıkarıcam diye habire kafasını cıkarıyor bu aralar. gecen maçın kahramanını kurban etmek için son 10 dk oyuna sokuyor var mı böyle bir zihniyet. seni o mu kurtaracak allahsız. madem yakacaksın gemileri o zaman alacaksın oyundan ugur'u öyle alacaksın nobreyi. sahada tek top tuta adam tabata'yı çıkartmak neresinden bakarsan bak göt korkusu...

Related Posts with Thumbnails