Temmuz 22, 2009

Ah Şu Yöneticiler


İyi transfer Fener'in 2 Brezilyalısı ama şişirmezsek olmaz tabi. Andre Santos zaten milli takımda da, Christian'da gelecek 1 ayda milli takıma çağrılmaya en büyük adaymış, Cihan Kamer'in deyimiyle. Dunga mı söyledi acaba? Santos 1 sezonda 69 maç yapmış, Christian son 5 senede o kadar oynamamış nerdeyse. Ki Santos'da Konfederasyon Kupasından sonra bir daha çağrılırmı milli takıma o bile belli olmaz. Bir de Avrupa klüpleri peşindeymiş bu arkadaşların,O yaşa kadar bırakırlar mı onları orda. Yapmayın,etmeyin. Bazı yöneticilere konuşma yasağı koymaları lazım. Hep ofsayt, hep ofsayt.

2 yorum:

Arkhe dedi ki...

Cristian'ın milli takıma çağırılma durumu Bild'de çıkan Werder Bremen haberinde de geçiyordu, menajerleri oyuncuyu anlatırken söylemiş. Benim blogdaki yazının bir yerlerinde habere link var. He umrumda mı? Değil. Ama Cristian ile Werder Bremen çok ciddi ilgilenmiş, gidip izlemiş ve beğenmiş. Klaus Allofs ve Tomas Schaaf da ısrarla bu adamı istemişler.

Santos'a Juventus, Milan ve Roma ilgisi de gerçek. Milan ve Juventus haberleri yine benim blogdaki yazıda geçiyor. Ya da kısaca Google'a bir şeyler yazınca bile karşına şu iki haber çıkabiliyor;

http://soccernews.bigsoccer.com/article/0f0Wfiw0Jj8vQ?q=A.C.+Milan

http://www.calcionews24.com/2009/06/tuttosport-andre-santos-alla-juve-mi-sentirei-a-casa/

Ellerinden kaptık edebiyatlarına gerek yok ama "O yaşa kadar bırakırlar mı onları orda" demek de sığ olmuş biraz yaw. :) İlgi ağırlıkla İtalyan kulüplerindenmiş, bir ara da Barcelona ile adı geçmiş. AB pasaportları yok, bu özellikle senede 1 bu tip transfer hakkı verilen İtalyan kulüplerinin elini kolunu bağlıyor.

Ve tabii ki en önemlisi de bizden aldıkları ve pek hayal bile edemedikleri güzel ücret.. :)

Metonet dedi ki...

doğrudur da bu alex ve dadaşları olayı hiç hoşuma gitmiyor. futbolu bıraktıktan sonra scoutlukta yaptırırlar. bizim hagide yapmıştı saolsun petreler,tamaslar,bratular...

Related Posts with Thumbnails