Haziran 26, 2009

Altay'a Karşıyakalı Başkan!!!


Altay Başkanı Niyazi Konuşmaz’ın, 12 Şubat 1992’de Karşıyaka Spor Kulübü Derneği’ne, 1309 No’lu üye olarak kaydolduğu anlaşıldı. Üyeliği süren, Konuşmaz’ın ne yapacağı merak konusu...

Milliyet EGE yazarı Deniz Sipahi’nin araştırması, ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı. Altay’ın yeni başkanı Niyazi Konuşmaz’ın, Karşıyaka’nın 1309 No’lu dernek üyesi olduğu anlaşıldı.
Geçen dönem de Altay Profesyonel Şube Başkanlığı yapan, bir ay önceki genel kurulda başkan seçilen Konuşmaz, Karşıyaka’ya, 12 Şubat 1992’de üye olmuş.
1997’ye kadar aidatlarını düzenli ödeyen Niyazi Konuşmaz’ın, üyeliği, resmi istifası olmadığı için bugüne kadar silinmemiş. Karşıyaka üyesi, Altay Spor Kulübü Başkanı Niyazi Konuşmaz, siyah-beyazlıların dernek tüzüğü gereği Altay’ın da üyesi olabilir mİ? Karşıyaka’da süren üyeliği iptal edilecek mi? Altay’da başkanlığı düşer mi? İşte bu sorular, gündeme bomba gibi düştü.
Siyah beyazlıların tartışmalı geçen kongresinde, Başkan seçilen Niyazi Konuşmaz’ın 2003 yılında üye olduğu Altay’dan önce Karşıyaka üyesi olduğu ortaya çıktı. İki kulüpte de üyeliğinin devam etmesi ise kafaları karıştırdı.

2 yorum:

Metonet dedi ki...

Niyazi konuşmaz bu durumda:)

mcD dedi ki...

bir zamanlar göztepe içinde "karşıyakalı bir iş adamı onların başkanı olacağım onları amatöre düşüreceğim" dediği efsanesi vardı o aklıma geldi.
Süperligde de Fenerbahçe üyesi diğer takım Başkanları vardı bildiğim kadarıyla...

Related Posts with Thumbnails