Şubat 16, 2009

Karşıyaka 1 - 0 Kasımpaşa


Son 6 maçında 4 gol atan Karşıyaka, bu 4 golün tümünü duran toplardan buldu.(Korner+penaltı+serbest vuruş) Bugün olduğu gibi. 89. dakikada Fuat'ın serbest vuruşunda savunmaya çarpan top ağları bulduğunda tribünlerde ve televizyon başında onbinlerce kişi yerinden fırladı. Ama çekirge kaç kere zıplar kimse bilmiyor. Sahaya çıktığı 19 maçta sadece 1 golü olan Serkan İrdem'i tek forvet olarak inatla kullanan Reha Kapsal, O'nun aldığı faul ile kullanılan serbest vuruş sonucu gitmekte olan 2 puanı kurtardı ve 3 puanı hanesine yazdı. Benim düşüncem ise Eser Yağmur'a bu kadar şans verilse, çok daha iyi işler yapabileceğidir... Bugün ilk dakikada kaçan gol dışında en net pozisyon Eser'in kendi başına yarattığı ve direkten dönen pozisyondur. İyi ya da kötü, bugünden önceki son 3 hafta 7 puan kaybeden Karşıyaka artık liderin 3, ikincinin 2 puan arkasındadır. Ensesine yapışanlar da haftaya genel bakış postunun konusu olsun...



Stat: Atatürk
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu xx, İsmail Şencan xx, Ayhan Akgöz xx
Karşıyaka: Kerem xx, Ahmet Çağıran xx, Aydın xx, Fuat xxx, Ahmet Solakel xx, Rıdvan xx, Kıvanç xx, Cihan x (Dk. 62 Eser xx), Taha xx, Ferhat x (Dk. 62 Emre xx), Serkan x (Dk. 90 2 Gurur ?)
Kasımpaşa: Haluk xx, Ömer xx, Askou xx, Evren xx, Alpaslan xx, Rıza x (Dk. 73 Yekta x), Mertol xx, Murat x, Merthan x, Sertan x (Dk. 86 Onur ?), Erhan x (Dk. 83 Moritz ?)
Gol: Dk. 89 Fuat (Karşıyaka)
Sarı Kartlar: Dk. 83 Murat, Dk. 90 1 Moritz (Kasımpaşa)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sevindik bu hafta da :)
platforma dikkat et, yıkılacak diye korkuyorum her maç...

Adsız dedi ki...

sevindik bu hafta da :)
platforma dikkat et, yıkılacak diye korkuyorum her maç...

Related Posts with Thumbnails