Ekim 28, 2008

Rambo İş Başında

Daha bir kaç ay önce MTK maçında böyle karga tulumba dışarı atılan ,Emre için askerlik yaptığı Burdur'a gidip nöbet tutmaya çalışan Rambo (Okan Güler) bu kez de Avrasya Maratonu'nda ortaya çıktı. 40-44 yaş kategorisinde dünya rekoruna yakın bir dereceyle birinci olan Rambo Okan'ın, bitiş çizgisine ulaşmak için kestirmeden gittiği tespit edildi. Kupası geri istenen Okan Güler hala kayıplarda.


Uche'ye sarılması, Galatasaray - Samsunspor maçından önce elinde bıçakla sahaya girmesiyle bir dönem herkesin konuştuğu Fenerbahçe'nin "Rambo" lakaplı amigosu Okan Güler, bu kez de Avrasya Maratonu'nda ortalığı karıştırdı.

40-44 yaş kategorisinde yarışa katılan Rambo Okan, 2 saat 48 dakika 39 saniyelik inanılmaz bir derecenin altına imza attı. Gururla birincilik kürsüsüne çıktı ve ödülünü aldı. Ancak daha sonra Güler'in yarışı bitirmek için kestirme yollara başvurduğu anlaşıldı.Sporcuların ayaklarına bağlanan mikroçiplerin kontrolü sırasında Güler'in, maratonun ikinci bölümündeki 21.1 kilometreyi yaklaşık 59 dakikada koştuğu tespit edildi. Bu neredeyse bir dünya rekoruydu. Rambo Okan birincilik kupasını almak için kestirmeden gitmiş, yarışın 30. kilometresindeki kontrol noktasından da geçmemişti. Bunun üzerine okan güler'in derecesi iptal edildi.

Organizatörler şimdi kupayı geri almak için başvuru formunda mesleği "amigo", adresi ise "Fikirtepe Trabzon Kıraathanesi" yazan Okan Güler'i arıyor.
kaynak:ntvspor.net

Ekşi'de Skyking konuyla ilgili girisiyle son noktayı koymuştur:
"fenerbahçe ye sezonun ilk kupasını kazandırmış şahsiyettir.tebrik edilmesi gerekendir."

2 yorum:

Adsız dedi ki...

başkanı ananasını,amigosu avrasyasını halletti türk sporunun.ikisi de kestirmeden kupalar alarak..

Adsız dedi ki...

gerçi bizim beleştepe onların fikirtepe.. ve bence rambonun bu olayı filme çekilmelidir.süper bi fake atmıştır ortama eleman..

Related Posts with Thumbnails